Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobry Lakiernik???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoaj mialem przkry incydent w forum Gliwicach zdarlem se tylne nadkole .Szukam jakiegos w miare dobrego lakiernika z Gliwic albo okolicy mozecie kogos polecic???

Opublikowano

moglbym ci polecic mojego przyjaciela lakiernika ale on jest z Bluszczowa (okolice Olzy, Chalupek)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

koledzy lakiernicy blacharze mega tani i szybcy są w Chorzowie ul. Krakowska 8 (pytać o Marka :good: ) poważnie są good a szybcy jak błyskawica... poleca Areq z Joka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam lakiernika w Mysłowiach http://www.pkt.pl/auto-serwis_sc_blacharstwo_i_lakiernictwo_naprawy_powypadkowe_slaby_lma_7c2bd95ca08ae8be588006df7ff84912.html

Na początku stycznia oddałem do poprawek A3 po naprawie ani śladu. Gość sam robi zdjęcia w trakcie naprawy żeby później pokazać klientowi. Zaplecze techniczne wygląda porządnie nie oszczędza w zimie na ogrzewaniu warsztatu.

Wycenia robote w ciągu minuty a później trzyma się ceny (u nas wyskoczyła jedna rzecz wiecej w trakcie i ceny nie zmienił pomimo to)

polecam :):good:

Opublikowano

A no ... Mirosław Słaby - no znam gościa, robił mi jeszcze jak miałem Audi 80 jakieś chyba z 6lat temu, robota pierwsza klasa!!!!!!!!!! maluje super - po wyjeździe auto jak z fabryki, polerka bryczki na cacy wszystko;) :good:

Opublikowano

Podepne sie pod temat :wink4:

A-rek a konkretnie?Bo ja tez jestem (po czesci) z Rybnika i jak bede w PL to mam zamiar malowac cale auto (zmiana koloru) + malowanie felg na dwa kolory.

Szukam wlasnie jakies dobrej reki za rozsadne pieniadze :)