Jump to content
0
Pawlo 2004

[B6 AVF] Samoczynnie zmieniające się ustawienie temp.

Recommended Posts

:hi:

Mam takie pytanko a mianowicie raz na jakiś czas (czyt. raz na miesiąc) dzieje się tak ze mam włączoną klime na auto i ustawioną temp przykładowo 22 stopnie a podczas jazdy ustawienie zmieni się samoczynnie na np. 20 stopni. Czym moze to być spowodowane?? Takie sytuacje mają miejsce bardzo sporadycznie jak pisałem wyżej raz na miesiąć ale są i dlatego mnie to interesuje.

Z góry dzięki za podpowiedzi


895ba4956aca33e1m.jpg.ffde1e31cc58030bm.jpg.cc50a7a56d629e02m.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

To i ja dołączę się do pytania, z tym, że u mnie dzieje się trochę inaczej. Po wyłączeniu AUTO i ustawieniu prędkości nawiewu, ta po jakiejś chwili sama się zmieni o jeden w dół lub w górę. Co to może być?

Share this post


Link to post
Share on other sites

To i ja dołączę się do pytania, z tym, że u mnie dzieje się trochę inaczej. Po wyłączeniu AUTO i ustawieniu prędkości nawiewu, ta po jakiejś chwili sama się zmieni o jeden w dół lub w górę. Co to może być?

To jest normalny objaw


Było:

1. AUDI A4 AFN 1996

2. VW Passat VARIANT AWX 2004

Jest: Hyundai IX35 1,6 GDI Comfort 2012

Share this post


Link to post
Share on other sites

:hi:

Mam takie pytanko a mianowicie raz na jakiś czas (czyt. raz na miesiąc) dzieje się tak ze mam włączoną klime na auto i ustawioną temp przykładowo 22 stopnie a podczas jazdy ustawienie zmieni się samoczynnie na np. 20 stopni. Czym moze to być spowodowane?? Takie sytuacje mają miejsce bardzo sporadycznie jak pisałem wyżej raz na miesiąć ale są i dlatego mnie to interesuje.

Z góry dzięki za podpowiedzi

[/quot

Podłączałeś vag-a?

Coś jakby ze sterowaniem klimą szwankowało.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie podłaczyłem bo nie mam teraz możliwości bo jestem w UK. W domu będe dopiero ok 15 października więc podlece do elektromechanika zeby to obczaił.

Dzisiaj zgasły nawet wyświetlacze klimatronika na jakieś 2 sekundy a po tym wybryku nie działały zedne przyciski na klimie przez jakieś 15 sekund :blink: tak więc coś napewno świruje ale co? :mysli:


895ba4956aca33e1m.jpg.ffde1e31cc58030bm.jpg.cc50a7a56d629e02m.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...