Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Temat może byc śmieszny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Olo - ale rozumiem, że Ty nie chcesz napisać, że zakładasz zimówki jedynie, jak leży śnieg..... :naughty::shocked: a nie zależnie od temperatury??

chyba nie czytasz tego co napisalem...

napisalem ze jezdze na wielosezonowych od tego roku bo sniegu jest malo. a niezaleznie od temperatury zimowka na czystym asfalcie przy dlugiej trasie zachowuje sie źle, do tego ciezko kupic opony o potrzebnym mi indeksie predkosci. kiedys zmienialem opony jak temp spadala ponizej 7st i od tego dnia tracilem duzo frajdy z jazdy, do tego zuzywajac zdecydowanie bardziej opony pracujace w warunkach do jakich nie zostaly stworzone.

fakt ze te moje opony na sniegu spisuja sie gorzej niz porzadna zimowka ( i o ot mi chodzilo z przekladaniem opon) ale nadrabiam to napedem Q a do tego zdarza sie to tak rzadko u nas ze jestem zadowolony z kompromisu.

kiedys dla mnie bylo nie do pomyslenia zeby sie pozytywnie wypowiedziec o uniwersalnej oponie, teraz dzieki tym oponom http://tnij.org/goodyear musze stwierdzic ze technologia poszla do przodu.

no i nie stoje w kolejkach do przekaldania opon dwa razy w roku;]

Opublikowano

OLO_GDA jeśli jest to zgodne z podpisem to ty mieszaksz w pomorskim, a tam sniegu faktycznie jak na lekarstwo bo zimy są bardzo łagodne. Przyjedź do nas na Śląsk albo ogólnie do Polski południowej to pogadamy :gwizdanie: Bardzo szybko zmienisz zdanie i będziesz zakładał prawdziwe zimówki w biegu :wink4:

Opublikowano

napisałem wyraźnie ze w innych czesciach kraju to nie przejdzie.

mnie nie trzeba przekonywac bo opony zimowe najlepiej sie sprawdza w ZIMOWYCH warunkach.

ale u nas tego jak na lekarstwo wiec wybrałem kompromis. moim zdaniem udany...

do tej pory grzecznie co pol roku przkladalem oponki.. :wink4: