Pikuś Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Nie dlugo bede wymienial dwumasa ze sprzeglem. Chcialem sie dowiedziec na co szczegolnie zwrocic uwage, a w szczegolnosci czy cos przy wale robic, czego nie ruszac. Co smarowac, czego nie itp. Za wszelkie cenne uwagi wielkie dzieki.
Gość zdeniu Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 jedyne co to pamiętaj o wymianie uszczelniacza na wale oraz łozyska walka sprzęgłowego w wale, poza tym nie ma tak większych filozofii
Pikuś Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 edyne co to pamiętaj o wymianie uszczelniacza na wale oraz łozyska walka sprzęgłowego w wale, poza tym nie ma tak większych filozofii Uszczelniacz juz kupiony. Ale to drugie to mi nic nie mowi. Jakies info, albo najlepiej zrzut z ETKI zdeniu, bys zapodal bo jakos nie moge zajarzyc o co biega. :smile:
Pikuś Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 Dzieki zdeniu. Ciekawy jestem jaki koszt tego. Slyszalem cos jeszcze o smarowaniu czegos przy wale (napedowym) ale nie moge tego znalezc na AKP. Moze ktos wie z szanownego grona?
Gość zdeniu Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 Ciekawy jestem jaki koszt tego. łożysko to zaledwie koszt ~15zł
DieselPower Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 a jaki jest koszt calej wymiany która bedzie robil Pikuś
Pikuś Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Opublikowano 7 Maja 2007 DieselPower, jesli pytasz o robocizne to ciezko to okreslic, gdyz wplywa na to wiele czynnikow. Do tego Ty jak mniewam masz oske wiec mniej roboty. Jesli chodzi o koszty to tez na to wplywa wiele czynnikow. Ja osobiscie na czesci wydalem 2 tys.
Gość zdeniu Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 Ja osobiscie na czesci wydalem 2 tys.cena bardzo dobra jak za dwumas i sprzęgło. Jakiej firmy jesli nie tajemnica
Pikuś Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Opublikowano 8 Maja 2007 zdeniu, tyle dalem za dwumasa i sprzeglo firmy LUK oraz uszczelniacz walu firmy "skoda"
Rekomendowane odpowiedzi