Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Tryb awaryjny Automatycznej skrzyni biegów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM, MAM PROBLEM Z AUTOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓW W AUDI A4 AVANT,1997R 1,8T, PROBLEM POLEGA NA TYM ŻE KOMPUTER WYKRYŁ BŁĄD SKRZYNI,TA W SKUTEK TEGO ZOSTAŁA PRZEZ NIEGO PRZEŁĄCZONA NA TRYB TKZW AWARYJNY,CZYLI PRZECIĄGA NA PIERWSZYM BIEGU DO 3TYS OBROTÓW,POCZYM PRZEŁACZA NA KOLEJNE,Z TYM ŻE TYLKO DO CZWARTEGO BIEGU,I NIC PO ZA TYM,PO ZA TYM NA DESCE ROZDZIELCZEJ PODSWIETLONY ZOSTAŁ PASEK BIEGÓW NA CZERWONO,KASOWAŁEM TEN BŁĄD,WYKAZALO ŻE JEST TO CZUJNIK HAMULCA,WYMIENILEM,PO JAKIMS CZASIE JEDNAK ZNOWU POJAWIŁ SIE TEN SAM PROBLEM,NIE BYŁEM JUŻ NA DIAGNOZIE,NIE MAM POJĘCIA CO TO MOŻE BYĆ,MAM PYTANKO ,CZY MOŻNA SAMEMU JAKOŚ ZRESETOWAC KOMPUTER,BY TEN BŁĄD ZNIKNAŁ,CZY JEST TAKA MOŻLIWOŚC BEZ PODPIĘCIA PROGRAMU?PROSZE O ZORIENTOWANYCH O POMOC,POZDRAWIAM :hi:

[mod]na forum piszemy małymi literami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/mod]

Opublikowano

po pierwsze nie KRZYCZ NA NAS...

po drugie bez VAGowania nikt Ci nie pomoże...

Opublikowano
  • Autor

mozesz mi powiedziec o co ci chodzi z tym wagowaniem kolego? , i z tym krzyczeniem?

Opublikowano

Duze litery na forum oznaczają ze krzyczysz

VAGowanie znaczy podpięcie komputera i sprawdzenie skad ten błąd się bierze bo jakaś przyczyna musi byc

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

achaaa :shocked:nie wiedziałem że jest taka akcja,sorki hehe.,dzięki za info :wink4:

Opublikowano

witam mam pytanko czy poradziłeś sobie z tą usterką mam ten sam problem piłowanie na pierwszym biegu dotrzech tysi nie zapina piątki podświetlony cały pasek proszę o odp