Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AEB 1,8T] czy założył ktoś instalacje STAG 300 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie Na forum Espero chwalą tę instalację i jest nie droga , ale czy do niuni z turbo się nada ?

Opublikowano

ja mam w 1.8 125KM i chodzi mi bez zarzutu taką samą montowałem do V8 i też nie ma problemów jest łatwa w montażu i wmiarę tania

Opublikowano

mam STAG200 w swojej 1.8 5v 125 narazie chodzi bez zarzutu :wink::audi:

Opublikowano
chwalą tę instalację i jest nie droga

no to w jakiej cenie znalazłes ?

Opublikowano

ja za swoja dalem 2500 i jeszcze swiece mi wymienil bo byly stare :lol::audi::audi:

Opublikowano
  • Autor

A czy w silniku z turbo ktoś ma staga 200 lub 300 ?

Opublikowano
  • Autor

A czym różni się Stag 200 od Staga 300 ? i jaki to ma związek z istnieniem lub brakiem turbo skoro proponujesz Stag 300 dla turbo ?

Opublikowano

po pierwsze jest nowszy bardziej elektronicznie zaawansowany,cena za wiele sie nie rozni,obudowe ma juz aluminiowa,i bebechy ma schowane :a4fan::audi:

Opublikowano

Mam instalację Stag-300 w 1,8T i jestem bardzo zadowolony. Osiągi są praktycznie identyczne jak na paliwie, spalanie w normie. Osobiście nie czuję różnicy pomiędzy gazem a benzyną. Najbardziej podoba mi się przełączenie na gaz... nawet nie wiem kiedy się przełącza, widać jedynie po kontrolce.

[ Komentarz dodany przez: hack: 10-05-2007, 13:32 ]

Zapraszam do NEWBIE!! Regulamin się kłania!

Opublikowano
  • Autor

INSTALACJA STAG 300 DO SAMOCHODU 4-CYLINDROWEGO Z MONTAŻEM. W KOMPLECIE: CENTRALA STERUJĄCA FIRMY STAG 300 Z OKABLOWANIEM, PAROWNIK Z ELEKTROZAWOREM FIRMY TOMASETTO PRODUKCJI WLOSKIEJ, LISTWA WTRYSKÓW FIRMY VALTEK, ZBIORNIK TOROIDALNY W MIEJCE KOLA ZAPASOWEGO, PELNE WYŚWIETLENIE POZIOMU GAZU, CZUJNIK TEMPERATURY. MONTAŻ INSTALACJI GAZOWEJ ODBYWA SIĘ W FIRMIE ''ALSA'' S.C. W SIEDLCACH UL. TARGOWA 22. PO MONTAŻU OTRZYMACIE PAŃSTWO KOMPLET DOKUMENTÓW I FAKTURE VAT. WIECEJ INFORMACJI TEL 602395884 509764995 025-6325072 ZAPRASZAMY DO LICYTACJI

Wyświetleń: 540

O nasPrasaReklamaProgram PartnerskiWebAPINarzędzia dla SprzedającychBezpieczeństwo

Opublikowano
  • Autor

Tu zdjęcie Staga 300 z oferty jaką opiałem powyżej (za 1800 zł instalke stag 300) i wygląda tak chyba się skuszę

91666032673eeab0.jpg

91666032673eeab0.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Założyłem taką instalację w swojej A4 i jest wszystko OK. Polecam. ''ALSA'' S.C. W SIEDLCACH UL. TARGOWA 22.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w mojej A4 1.8T mam instalację SEQENT z wtryskiem BRC jak do tej pory wszystko jest ok, nie odczuwam spadku mocy, a przełączenie na gaz jest natychmiastowe.