Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ALL] Prośba o wrzucenie opisu kontrolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

czy mógłby ktoś uprzejmy wrzucić opis kontrolek B7 w języku polskim?

jakiś skan instrukcji skróconej lub sam opis.

Pozdr.

Opublikowano

Może będzie łatwiej jak zapytasz o konkretne kontrolki,które cię interesują a nie znasz ich.

Opublikowano
  • Autor

dzięki za zainteresowanie.

W większości znaczenie kontrolek znam jednakże, posiadając instrukcje niestety w języku obcym, chciałem się zapoznać z choćby uproszczoną instrukcja w naszym rodzimym języku. Niemieckiego niestety nie znam,udało mi się zdobyć skrócona instrukcje w j. angielskim i choć władam troszkę tym językiem to dużo zwrotów technicznych sprawia jednak problem.

Poprzednim autkiem którym jeździłem był passat, wiec w zasadzie cały panel jest podobny, zresztą na forum passata użytkownicy tejże marki mogą bez problemu korzystać, właśnie z takiej pomocy i podobnych materiałów, wiec myślę ze forum A4, tez mogłoby być pomocne w tej kwestii.

Zapytałem bo pewnie ktoś z użytkowników forum zapewne posiada instrukcje w języku polskim, choćby sama skróconą, wiec można by wrzucić jakiś skan, myślę ze mógłby się przydać początkującym użytkownikom.

Pozdrawiam

Opublikowano

Pewnie przydała by się wielu osobom.Ja niestety mam tylko w j.angielskim wiec nie pomoge :confused4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oj przydałby się przydał, żeby za każdym razem do serwisu nie biegać i du..y im nie truć, bo za to niezłą kasę biorą :wallbash: Sam by sobie człowiek niektóre rzeczy od razu zrobił. Sam mam ten problem, bo dzisiaj mi się coś dziwnego (pierwszy raz widzę) pojawiło no i lipa.

Może się w końcu ktoś zreflektuje :decayed:

Opublikowano

Sam mam ten problem, bo dzisiaj mi się coś dziwnego (pierwszy raz widzę) pojawiło no i lipa.

A co takiego?

Opublikowano

opisz tą kontrolke to Ci powiemy co to może być...

Mam nadzieje żę nie taka czerwoniutka:

2243554264_e1627eb600_T51_PakWheels(com).jpg

:> :> :>

Opublikowano

On ma 1,9 ( z opisu) takze nawet jakby sie zapalila to nie bylaby jakas wielka tragedia :)

Opublikowano

co do opisu kontrolek ,zaloguj sie na strone ,,INSTRUKCJE PL,, tam znajdziesz instrukcje po polsku

• 3 lata później...
Opublikowano

Wczoraj zapaliła mi się żółta kontrolka, kółko a w nim napis km/h czy wie ktoś co może oznaczać? tankowałem auto, wyzerowałem licznik i jak jechałem co chwila się zapalała z takim piknięciem. Dziś już jej nie było, jednak zastanawiam się co ona mogła oznaczać, będę wdzięczny za info

Opublikowano

Ustawiles sobie ostrzeganie o przekroczeniu predkosci. Napewno chciales wyzerowac licznik podczas jazdy i poczas zerowania licznik zapamietal dana predkosc z ktora wlasnie jechales.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Heh, no pewnie tak:grin: nie wiedziałem nawet że coś takiego jest, dzięki wielkie za info