Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Serwis AUDI i Serwisy inne załamuja ręce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamontowane sportowe zawieszenie w moim autku fabrycznie . Jest bardzo twarde . Od zeszłego roku mam problem z geometria nie dość ze pokrzywiłem już felgi stalowe ( zimowe ) to pokrzywiłem juz Alu felgi przednie. Problem polega na tym że auto ściga w prawo , tylko przy do dawaniu gazu . Kierownica jest znów przekrzywiona. Auto miało z 20 razy robiona geometrie , ustawia dobrze kierownice , oczywiście w tedy lekko ściąga wprawo , ale wystarczy wjechać w źle zamontowany kanał ściekowy i kierownica obraca się zawsze za każdym razem do tej samej pozycji. Serwisy audi załamują ręce nikt nie wie co jest uszkodzone ,gdzie te auto już nie było , auto jest na gwarancji , wymieniano przy przebiegu 38 tys.km już tuleje wahaczy i gałek kierowniczych , ustawili dobrze całe auto wczoraj przejeżdżałem przez torowisko wolno i buch znów układ kierowniczy przestawił się do tej samej pozycji . Co może być grane . Byłem naprawdę u wielu specjalistów każdy mówił że to się da naprawić jeden na drugiego zwalał ale jak bylem z reklamacja to ręce im opadały sami nie wiedzą co jest grane .

Opublikowano

Ja bym stawiał na uszkodzoną przekładnie kierowniczą, maglownice czy jak tam ją zwali :tongue4:

Opublikowano

Przekładnia tam jest elektrohydrauliczna może być uszkodzony silnik -a ja bym jeszcze zrobił geometrie karoserii na płycie

Opublikowano

a jakie masz koła założone? jak badasz geo na 19 calowych felgach to może byc błąd w wyniku.