ittt Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Witam wszystkich. Nie miałem postojówek i sprawdzałem w trasie bezpieczniki wszystkie(wyjmowałem każdy i wkładałem spowrotem).Znalazłem spalony bezpiecznik,swiatełka sa,ale pali sie teraz na tablicy kontrolka od ESP i nie mozna jej wyłaczyc.Podłaczyłem waga i jest taki błąd 01826(cos z G-85).Wyczytałem ,ze moze trzeba zrobic adaptacje, ale jak to sie robi po koleji.Moze jak wyjmowałem bezpieczniki to którys wcisnełem nie na swoje miejsce.Prosze o pomoc. ittt
rav Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Witam Jakiś czas temu też bawiłem się bezpiecznikami - sprawdzałem czy któryś nie jest upalony. Podobnie jak Ty wyjmowałem wszystkie po kolei. Mi też po odpaleniu auta świeciła się kontrolka ESP, ale sama zgasła po kilku kilometrach. __________________ Pozdrawiam Rafał
ittt Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 Przejechałem kilkadzisiat metrów i kontrolka zgasła.Teraz wszystko działa tak jak wczesniej.Wielkie dzieki kolego. ittt
Rekomendowane odpowiedzi