Damian11532 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Witam, leci mi woda do środka auta i zauważyłem ze w podwoziu zaraz za wahaczem po jednej jak i po drugiej stronie są okrągłe dziury bez zaślepek i nie wiem czy ma tak zostać ? pozdrawiam
Doman13 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 musisz podnieść podłogę i wtedy zobaczysz korki. Jeśli zobaczysz dziury to trzeba je zatkać. Nie wiem czy można te korki dokupić. Nie stosuj do tego silikonu. Można użyć uszczelniaczy lub taśm uszeczelniających, lub takie ustrojstwo używane przez hydraulików (nazwy nie znam ale jak w budowlanym zapytasz o taki czarny uszczelniacz jak plastelina to będą go mieć) Temat w sumie do ogarnięcia samemu.
tomaszzz Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Witam korki mozna dokupic koszt w aso okol 17 zl wiem bo mialem podobny problem, jak bedziesz wiedzial w jakim mjejscu ci brakuje to wtedy odpal etke i odnajdz nr katalogowy bo te gumy sa roznych wilelkosci.
Damian11532 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 dzięki wielkie za pomoc, to jednak nie korki. Woda leciała po lince od serwa. Już nie leci :>
Rekomendowane odpowiedzi