vanheil Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Witam, Jako początkujący właściciel A4 i całkowity laik musze zadać to pytanie. Ile KM ma silnik 1.9 TDI AHH?? W dowodzie mam wbite 81KW, ale na tabliczce w bagażniku(obok koła zapasowego) jest napisane 66KW Czytałem w różnych książkach i tam też piszą , że te silniki raczej miały 66KW. więc ile??
Piotrek98igo Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 masz 81kw w dowodzie bo masz "program"
vanheil Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 znaczy się , że był "wirusowany"?? Nawet mnie nie załamuj... jeździ jak spacerówka.. więc mam nadzieje, że przy 110 KM chodził by troszkę zrywniej .... Ps. a jeżeli faktycznie okaże się , że był wirusowany, i że ma w tej chwili 110 KM ile maksymalnie i bezpiecznie dla tego silnika można mu podnieść moc??
slaweq Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ps. a jeżeli faktycznie okaże się , że był wirusowany, i że ma w tej chwili 110 KM ile maksymalnie i bezpiecznie dla tego silnika można mu podnieść moc?? Poczytaj ten dział http://www.a4-klub.pl/smf/turbo_chiptuning_i_tuning_mechaniczny-b7.0/
Rekomendowane odpowiedzi