Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Olej z Niemiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie: czy jest jakaś różnica między Castrolem rozlewanym w Polsce w 4 litrowych bańkach, a tym z Niemiec w 5 litrowych bańkach?

Opublikowano

Nie ma pewnie żadnej ale jak to w Polsce bywa z jakością może być różnie...

Opublikowano

Dokładnie , tak naprawdę nie wiadomo co jest u nas rozlewane - a z doświadczenia .. wiem że może być wszystko :przebiegly: tyczy się to Mobila i Castrola

Opublikowano

W dzisiejszych czasach wszędzie można kupić olej chrzczony, ja w Belgii kupuję olej z rozlewni (sklep firmowy)castrola w Antwerpii.A co do cen w sklepach to jest spora rozbieżność :mysli: bo nap. castrol 5W30 5L w sklepie u turasa czy tam innego czarnucha to 60-75 euro a w markowych warsztatach czy serwisie kosztuje 98 euro i nie zaleją ci auta olejem z zewnątrz.Możesz mieć swój olej ale musisz posiadać fakturę zakupu któregoś z markowych warsztatów lub serwisów co się tylko zaopatrują w olej z rozlewni w Antwerpii, więc coś w tym jest :kwasny:

Opublikowano

Od kilku lat stosuje Castrola kupowanego właśnie w Niemczech.Kupuję osobiście 10W40 5l Magnatec GTX5 to koszt z rabatem około 21 Euro a 5W30 GTX9 to 34 Euro w TIP AUTO TEILE w Berlinie.

Różnica w cenie oczywista a czy jest jakaś w jakości , tego nie wiem.

Opublikowano
  • Autor

Ja kupiłem ostatnim razem w sklepie, który zaopatruje się tylko w Niemczech, zresztą specjalizują się w sprzedaży filtrów Mann i olejów Castrola. Olej jest w 5 litrowych bańkach więc na 100% nie jest rozlewany u nas. W marcu płaciłem bodajże 119 albo 109zł za 5L.

Opublikowano

Ja kupiłem ostatnim razem w sklepie, który zaopatruje się tylko w Niemczech, zresztą specjalizują się w sprzedaży filtrów Mann i olejów Castrola. Olej jest w 5 litrowych bańkach więc na 100% nie jest rozlewany u nas. W marcu płaciłem bodajże 119 albo 109zł za 5L.

W DE???

Opublikowano
  • Autor

nie u mnie w gorzowie gość się tym zajmuje