kris071287 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam jestem posiadaczem audi a4 od tygodnia i mam taki kłopot otóż przy odpalaniu nie zapala mi się kontrolka od rozgrzania świec,gdy jest zimny silnik to z trudem odpala ale gdy trochę pojeżdżę to odpala dobrze.Co może byść przyczyną że ta kontrolka nie pali mi się? Proszę o pomoc bo nie chce czegoś zepsuć
Wihajster Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam jestem posiadaczem audi a4 od tygodnia i mam taki kłopot otóż przy odpalaniu nie zapala mi się kontrolka od rozgrzania świec,gdy jest zimny silnik to z trudem odpala ale gdy trochę pojeżdżę to odpala dobrze.Co może byść przyczyną że ta kontrolka nie pali mi się? Proszę o pomoc bo nie chce czegoś zepsuć żarówka ok?? :>
kris071287 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 a jak dostać się do niej?
Wihajster Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a jak dostać się do niej? w dziale warsztat jest piękny opis :gwizdanie:PS: ale ta kontrolka nie jest przyczyna złego odpalania :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 14:38_________________________________________________podepnij sie pod ten wątek :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi