mgtan Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Q pozwala na czytanie smsów na FIS? czy w a4 w żadnej wersji tego nie ma?
akjam Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja miałem moduł w wresji LOW i stąd ta zmiana.
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Krolu napisał(a): różnica - ogromna kupie BOSE do b5 :kox: Krolu w B5 jeszcze nie grało tak dobrze jak w B6/B7
diman Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 A-rek napisał(a): Krolu napisał(a): różnica - ogromna kupie BOSE do b5 :kox: Krolu w B5 jeszcze nie grało tak dobrze jak w B6/B7 krolu to rezacz to sobie wyreza
siemian Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 krolu zamontuje głośniki na szpachli :polew:
diman Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 siemian napisał(a): krolu zamontuje głośniki na szpachli :polew: :polew:
krolu Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 siemian napisał(a): krolu zamontuje głośniki na szpachli :polew: ale ja mam b5 nie b7... :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 Krolu napisał(a): siemian napisał(a): krolu zamontuje głośniki na szpachli :polew: ale ja mam b5 nie b7... :gwizdanie: :gwizdanie: No i dlatego musisz zrobić to na szpachli... :gwizdanie:No a teraz już bez spamu mi tutaj!
diman Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 akjam napisał(a): Krolu napisał(a): siemian napisał(a): krolu zamontuje głośniki na szpachli :polew: ale ja mam b5 nie b7... :gwizdanie: :gwizdanie: No i dlatego musisz zrobić to na szpachli... :gwizdanie:No a teraz już bez spamu mi tutaj! tyran
akjam Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 diman ty się oglądaj za BOSE... :gwizdanie: Jest na serio różnica w graniu.
diman Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 akjam napisał(a): diman ty się oglądaj za BOSE... :gwizdanie: narazie musze wyrezac to za co sie zabralem dzisiaj kupilismy z krolem czujnik deszczu/zmierzchu jeszcze tylko wyłącznik DRL/CLH, kostki i pierdoly i sie zabieram do rezania :kox: [br]Dopisany: 06 Luty 2011, 18:07_________________________________________________ akjam napisał(a): diman ty się oglądaj za BOSE... :gwizdanie: Jest na serio różnica w graniu. a pozatym musze narazie za rns'e sie rozejrzec i nad tym pomyslec najpierw :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 akjam napisał(a): No wreszcie! spokojnie bo wyzionę ducha nie wszystko naraz
akjam Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 diman napisał(a): akjam napisał(a): No wreszcie! spokojnie bo wyzionę ducha nie wszystko naraz No, no... Powolutku. :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 a ty kiedy zabierasz sie za DRL/CLH bo graty juz masz widzialem :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 No czekam co z szybą bo może wymienię na ORI pod czujnik... :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 akjam napisał(a): No czekam co z szybą bo może wymienię na ORI pod czujnik... :gwizdanie: no no spoko
Rekomendowane odpowiedzi