Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 (B5)TDI 96r. Wypięty przewód-nie wiem od czego ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi też nik nie zrobił takiego prezenciku ja musiałem dać za swój 150 zeta :evil:

Opublikowano
  • Autor

No to spróbuje, skoro to takie proste :kiss: Elektryk nie zarobi :smiley: Dzięki za rade. A może mi si to kiedyś przydać ?

ostatni raz prosze uzupelnij profil

Opublikowano

na pewno się przyda.....

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem że ktoś podpinał laptopa, a nie miął orginalnego interfejsu ?

Opublikowano

Akurat nie wiem gdzie tam się w silniku wpina i dlaczego to było tak robione, ale równie dobrze może być to jakiś przedłużacz COMa tylko gdzie on wpięty jest... Najlepiej go odłącz a później nam tu pokarz na forum co to jest :wink:

Opublikowano

przyda sie. napisz co urwałeś przy odpinaniu :cheesy:

Opublikowano
  • Autor

Jak go wypne to pokaże, zrobie fotke gdzie był wpięty. Wkurza mnie że ktoś tam grzebał.[br]Dopisany: 17 Maj 2007, 14:52 _________________________________________________A co to ten COM ?[br]Dopisany: 17 Maj 2007, 14:53 _________________________________________________Co mam uzupełnić w profilu ? Przepraszam, ale tak to już jest z nawicjuszami.

Opublikowano

To normalne że ktoś tam się grzebał, nie kupiłeś przecież nowego autka. COM to jest nazwa gniazda szeregowego w nowych komputerach coraz rzadziej spotykane, szczególnie w laptopach. Interfejsy są podpinane przez to złącze, są już też i na USB które zastąpiło i wyparło COM.[br]Dopisany: 17 Maj 2007, 14:56 _________________________________________________W profilu uzupełnij swoje dane, a przede wszystkim informacje o aucie!

Opublikowano
  • Autor

ok. napewno uzupełnie. [br]Dopisany: 17 Maj 2007, 15:00 _________________________________________________Jak moge sprawdzić czy silnik jest oryginalny? Ma jakieś numery?[br]Dopisany: 17 Maj 2007, 15:15 _________________________________________________Już wiem co jest grane. Tak jak pisaliście ktoś się tam potpinał kompem. Dzięki za pomoc. :kiss: