rafako Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam wszystkich.Mam pytanko,gdzie znajduje się czujnik pochyłu?
rafako Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mam problem z alarmem.W drzwiach kierowcy mam dwa wyłączniki od alarmu jeden to od czujników ruchu w wewnątrz,a drugi to właśnie od czujnika pochyłu jak jest wyłączony to alarm się nie załączy a jak go nie wyłącze to uzbraja się alarm.
akjam Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Masz coś takiego jak tutaj? http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b6_bke_co_to_za_wlaczniki-t105494.0.html;msg1217685#msg1217685
proton2 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Elsa nie wykazuje żadnego zewnętrznie podłączanego czujnika pochyłu do modułu komfortu. Wszystko wskazuje więc na to, że jest on wbudowany w moduł.
rafako Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 w aso powiedział kolo ze jest gdzies w srodkowej konsoli za radiem ale dokladnie tego nie chcial sprecyzowac tylko kazal wstawic auto do aso to oni to zrobia [cena tego czujnika okolo 1000zl]
Rekomendowane odpowiedzi