Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2.5 quattro tdi] Ładowarka telefonu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie w samochodzie jest zestaw głosnomowiacy do starej nokii. Czy moge to zamienic na sony erricsson k750i ? :a4fan::quattro::audi:

P.S nie wiedziałem gdzie napisac post wiec tutaj walnalem ; p

Opublikowano

Możesz ale musisz wymienić go na zestwa od SE. Ja na początek zrobiłbym mały patent i zmienił tylko końcówke (tam gdzie wsadzasz tel) jak zadziała czyli kablom nic nie będzie przeszkadzało to masz mniejsze koszta a jak nie zadziała to ta końcówka i tak będzie Ci potrzebna do nowego zestawu.

Opublikowano

Albo jak nie zadziała to będzie też telefon do wymiany :wink:

Opublikowano

taka możliwość też istnieje, podejrzewam że zstaw jest do nokii no 6310i więc te nowsze np 6230i też mają takie gniazda... i to bardzo dobry telefonik :D:D sam taki mam ale ja używam bluetootha :afro: :afro:

Opublikowano

witam

mam ten sam problem , a tak wogole to probowalem go z tego podlokietnika wymintowac i jak narazie mi sie nie udalo !!! srobki sie kreca i nic , czy ktos zna na to jakis sposob??

Opublikowano

z tymi telefonami to jest tylko problem, ojciec miał w A8 99r taki fonik z dokładką do wymontował cały, zostawił tylko kabelki w wtyczką na wierzchu, w A6 01r z telematik jest to już praktycznie nie do obejścia bo na fis-ie zaczyna "gadać" po niemiecku, także nic tylko klnąć. :cool::quattro:

Opublikowano
  • Autor

Możesz ale musisz wymienić go na zestwa od SE. Ja na początek zrobiłbym mały patent i zmienił tylko końcówke (tam gdzie wsadzasz tel) jak zadziała czyli kablom nic nie będzie przeszkadzało to masz mniejsze koszta a jak nie zadziała to ta końcówka i tak będzie Ci potrzebna do nowego zestawu.

wole nie ryzykowac :} a ile by kosztowały taki zestaw od SE czy bluetooth bedzie tanszy ?

proszę uzupełnić profil

Opublikowano

wole nie ryzykowac :} a ile by kosztowały taki zestaw od SE czy bluetooth bedzie tanszy ?

powiem tak ... kup sobie słuchawkę na bluetootha i będziesz miał po sprawie :)

Jeżeli chodzi o ładowanie to tak jak piałem poprzednio (tanim kosztem) kup samą końcówke do tel tylko pamiętaj że w końcówkę wpinasz kablek zasilający tą końcówke więc musisz jakoś poszukać odpowiedniej .... allegro i zobacz , parze własnie na SE koleżanki z pracy i widzę że ma całkiem inne gniazko ładowania niż nokia więc podejrzewam że bez zmiany całego zestawu się nie obejdzie :angry: