Plastic600 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam szukam pomocy nie wiem czemu mój awx przed wirusem miał 118km a po 147km,może zna ktos przyczyne .W aucie wyciety jest kat. i zaślepiony egr po za tym wszystko ori. turbina troche puszcza olej ale daje ciśnienie w normie nie wiem co może być przyczyną ? prosił bym o pomoc może toś już przerabał podobny problem
spanky Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 kto Ci zrobil program w niesprawnym aucie ? zrob komplet logow a duze prawdopodobienstwa ze da sie namierzyc usterke ?
Bieniek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Wtryski... Zrob logi,sprawdz korekcje i wstaw tutaj.
Plastic600 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 program napisał Godula Motor Sport k-rk ,a powedzie mi tylko co to sa logi bo ja słaby w temacie jakn tylko bedze wiedział to odrazu postaram się je wżucić
Piotrek98igo Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 ja pierdziele do kogo wy jezdzicie niezle patalachy wejdz w dzial diagnostyka tam masz opisane co i jak
letallec Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 A może masz AVB?? Logi mogłyby wyjaśnić conieco
Plastic600 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 nie awx na pewno już to sprawdzałem mówiono mi ze to może być wina rozrządu ?
letallec Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 nie awx na pewno już to sprawdzałem mówiono mi ze to może być wina rozrządu ? . Bez logów to jak wróżenie z fusów.
Wihajster Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 nie awx na pewno już to sprawdzałem mówiono mi ze to może być wina rozrządu ? podjedz na spota krakowskiego i niech ci zloguja auto
Rekomendowane odpowiedzi