rados_90 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 witam forumowicze przeglądałem fora ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. otóz niedawno odwiedził mnie komornik za niezapłacony mandacik. 500zł + koszta. dałem mu 120zł. I teraz takie pytanie. czy musze do niego teraz wpłacać reszte pieniędzy razem z kosztami czy moge wpłacić to na konto? i jesli wpłace na konto to czy nie bede miał poźniej jakichs nieprzyjemności? z góry dzieki
Patrykbor Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/mandat_a_komornik-t102551.0.html
soolek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Wpłacasz komornikowi na jego konto, żeby było wszystko OK.
rados_90 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 tylko z tego co czytałem na tym wątku http://www.a4-klub.pl/smf/mandat_a_komornik-t102551.0.html to komornik brał dość mało kosztów. u mnie zaśpiewał ponad 60zł
Nowak_zg Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 najlepiej znajdzcie sobie jakis ukraincow albo ruskow albo kogos z poza Polski kto nie jest u nas zameldowany a jest zameldowany za granica i jak wam przysla fotke to pojdzcie z dowodem tamtego typa i powiedzcie ze on prowadzil auto w momencie pstrykniecia fotki. i po sprawie bo mandaty z Polski nie sa wysylane za granice .... tyle.
rados_90 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 bardzo trafna odpowiedz dzięki bardzo... tylko to był mondziak :>
talib1990 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 najlepiej znajdzcie sobie jakis ukraincow albo ruskow albo kogos z poza Polski kto nie jest u nas zameldowany a jest zameldowany za granica i jak wam przysla fotke to pojdzcie z dowodem tamtego typa i powiedzcie ze on prowadzil auto w momencie pstrykniecia fotki. i po sprawie bo mandaty z Polski nie sa wysylane za granice .... tyle. a nie jest przypadkiem tak, że tamta osoba musi przed organami prawnymi przyznac się i rozpoznać swoją osobe na zdjęciu, że to ona dokonała wykroczenia ?
Rekomendowane odpowiedzi