zlota1977 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam. Pisze nie douczona kobieta co to jest zawór n 75 w turbinie, za co odpowiada i jak działa?? Robiłam logi i doradzili jego wymianę a chciałabym coś więcej się na jego temat dowiedzieć... Z góry dzięki
Patrykbor Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Wklej te logi może nie potrzeba go wymieniac
Wihajster Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam. Pisze nie douczona kobieta co to jest zawór n 75 w turbinie, za co odpowiada i jak działa?? Robiłam logi i doradzili jego wymianę a chciałabym coś więcej się na jego temat dowiedzieć... Z góry dzięki kto doradził i dlaczego??Jestem przekonany,że jest w błędzie
zlota1977 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 tak się składa że logi robiłam z tx-didi i zostały u niego bo dla mnie czarna magia miał je wysłać do jakiegoś gościa na forum co się na tym zna :> doradził dokładną weryfikacje wężyków podciśnieniowych a następnie wymiane zaworu...
bolo73 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Logi są niezbędne, żeby stwierdzić, czy zmiana wysterowania zaworu przekłada się na zmianę wysterowania tubiny. W AFN - ach zawor N75 pada niezwykle rzadko, najczęściej przyczyną problemów są przewody podciśnieniowe i trzeba je sprawdzić przede wszystkim. Zapieczone kierownice spalin powodują analogiczny efekt.
Rekomendowane odpowiedzi