19Piotr89 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam mój brat zakupił Audi a2 i mam pytanie co może sie dziać jeśli przestał działać nawiew i wogóle nie działa nie dmucha ani nic w czym może być problem??
grzes1150 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Mógł paść tzw. jeż albo po prostu od wilgoci zaśniedziały styki między jeżem a silnikiem wentylatora - ja tak miałem kiedyś Na klimatroniku odrazu w kanale 0 był błąd.
majkel_majki Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Sprawdźcie bezpiecznik, jeżeli to nie to to pewnie szczotki silnika dmuchawy.
majkel_majki Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Różnie to z nimi bywa, zwłaszcza że Kolega nie napisał ile to auto ma nalatane, a widziałem już A2'ki z przebiegami sporo powyżej 200 tys km. Ja podejrzewam bezpiecznik ale mogę się mylić.
19Piotr89 Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 no autko ma 180 tysi i z 2002 roku w poniedziałek jeszcze działało a we wtorek juz przestało tylko od czasu do czasu paski sie pojawiaja tak jak by chcial uruchomić dmuchawę i zaraz znikają dzisiaj byłem u mechanika posprawdzał niby bezpieczniki i bezpieczniki są w porzadku wiec nie wiem w czym moze byc problem jak ktos by miał jeszcze jakis pomysł??
rafal1985 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Albo szczotki się skończyły albo komutator sie wyślizgał. Przerabiałem to w swojej a4
Rekomendowane odpowiedzi