Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] CBradio intek m110+ - problem z obiorem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od dwoch dni testuje u ciebie w aucie radio INTEK M110plus, testuje je bo koles ma je do sprzedania i tak sie zastanawiam nad nim bo cena jaka chce jest nawet nawet. Ale mam z nim taki problem, nieraz cos tam slychac jak ktos cos mowi ale zazwyczaj nic nie slychac poza szumami, probowalem je regolowac wyciszeniem szumow ale nic nadal lipa. Testuje je z jakas antena 80cm na mgnes, sprzedali mi jawwraz z unidenem i powiedziali ze najlepiej na niej dziala no ale nie wiem co to za antena a on sobie i tak kupil jakiegos bata.

Wie ktos o so chodzi z tym radiem ze tak szumi stasznie ze nic nie slychac,czy to wina anteny czy radia? Jak anteny to jaka najlepiejdo niego dobrac, a jak radia to jakie radio zakupic z jaka antena na magnes oczywwiscie nie za dluga antena i w malejcenie, bo cb uzywam sporadycznie i nie chce za duzo inwestowac ww to... ;) ???

Opublikowano

może musisz dostroić antenę do tego radyjka :)

ze swojego doświadczenia polecam ci Unidena 520XL Myśle że nie kupi się lepszego radia do 250zł za nowe plus np antena na magnes Fiord(odpowiednik president florida) sam mam taki zestaw i spisuje się bardzo dobrze antena ma 45cm długości i uzywałem jej już przy różnych radiach nie trzeba jej stroić

ja taki zestaw polecam mi starcza póki co :) a używam sporadycznie

wydasz 300-350 zł i masz naprawde fajny zestawik który dobrze sprawdza się na trasie polecam też antene Sirio ml145 lub SirioAS 100 obie na magnes do tego radyjka .

Opublikowano

może musisz dostroić antenę do tego radyjka :)

ze swojego doświadczenia polecam ci Unidena 520XL Myśle że nie kupi się lepszego radia do 250zł za nowe plus np antena na magnes Fiord(odpowiednik president florida) sam mam taki zestaw i spisuje się bardzo dobrze antena ma 45cm długości i uzywałem jej już przy różnych radiach nie trzeba jej stroić

ja taki zestaw polecam mi starcza póki co :) a używam sporadycznie

wydasz 300-350 zł i masz naprawde fajny zestawik który dobrze sprawdza się na trasie polecam też antene Sirio ml145 lub SirioAS 100 obie na magnes do tego radyjka .

anteny sie nie stroi do radia !!!!!!!!!!!!!! antene sie stroi do miejsca na samochodzie w którym jest stawiana wraz z podstawą magnetyczną. pierw porzycz od kogoś antenke i zobacz jak sie bedzie zachowywalo. potem mozesz rozwazyc zakup jednak innego radia.

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Zgodzę się z Matiusem, zamiast serwować szumofony. Dołóż 100zł i kup zestaw uniden 520xl+dobra antena (krótka np. Florida dłuższa np. Sirio ml145).

Nie będziesz narzekać :good:

Opublikowano

Tylko pamiętaj z Unidenem nie wyjeżdżaj za granice bo nie ma homologacji :wink4:

Jeśli chcesz dobre radyjko w dobrych pieniądzach to szukaj Midlanda 102 albo właśnie ten model 109 dobre radia jak za takie pieniądze. Co do anteny lepiej nie oszczędzać na niej i jeśli nie chcesz długiej to pomyśl nad presidentem florida, georgia lub trochę droższym Missouri :good:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

w intek 110 plus trzeba ustawić "polskie częstotliwosci" jest to opisane w instrukcji która znajdziecie w necie w pdf bez problemu:) inaczej lipa będzie tak jak kolega w pierwszym poście pisze. poza tym to bardzo fajne radyjka