sołtys85 Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Jak podniesiesz podłoge w bagażniku to masz wlepkę we wnece koła zapasowego i bedzie wszystko jasne.
ROBERT Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 U mnie nawet pisze [ANA] na plastikowej osłonie rozrządu i takie tam różne po niemiecku
sołtys85 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 U mnie nawet pisze [ANA] na plastikowej osłonie rozrządu i takie tam różne po niemiecku No i po problemie.
ROBERT Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 No i po problemie. Ja nie miałem problemu tylko kolega loker23
sołtys85 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 No i po problemie. Ja nie miałem problemu tylko kolega loker23 A sorry pomyłka :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 dzieki wam. [br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 17:56_________________________________________________ale dalej nie bardzo wiem jaki ten l\silnik mam i czym one sie roznia.. ech A po co Ci to wiedzieć czym się różnią ? Wydaje mi się że ADP to jeszcze kopułka,palec,itp... a w AHL nie ma już takich rzeczy. Poza tym pompa w jednym jest na pasku rozrządu a w drugim na pasku alternatora(a dokładniej jest osobny,krótki pasek do pompy)
wojtek26 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Wszystkie silniki są na wielopunkcie, róznica polega m.in. na umiejscowieniu pompy wody, czy jest napedzana z rozrzadu lub z paska klinowego.
Narcyz 35 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ADP to wielopunkt , a z wymianą pompy wodnej roboty w cholerę ( demontaż rozrządu włącznie ze zdjęciem koła zębatego pośredniego ) . Fakt pompa nie pracuje na pasku rozrządu , ale rozrząd ją zakrywa. Dzisiaj to przerabiałem bo wczoraj poszedł mi wirnik na pompie. Diagnoza zajęła mi 10 minut , auto zrobione i jest OK
Rekomendowane odpowiedzi