Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Zatrzasnięte kluczyki na odpalonym silniku?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka koleżanki i koledzy!

Dziś spotkała mnie dziwna sytuacja.

Audik sam się zaryglował na odpalonym silniku (oczywiście kluczki w stacyjce), a ja na zewnątrz.

Wyglądało to tak: ruszam, po 500m się zatrzymuje, wysiadam z auta, gadam z kolegą (autko stoi odpalone), wracam do auta i ZONK! :) Auto odpalone, światła zaświecone, radyjko gra sobie, telefon oczywiście w aucie leży, jak również teczka ,w której były klucze z domu.

Skubaniec się zaryglował, wszystkie drzwi i bagażnik.

Na szczęście udało mi się ściągnąć z domu zapasowe kluczki do auta dzięki pomocy znajomych.

Po incydencie próbowałem, czy da się w jakiś sposób samemu zatrzasnąć kluczki w stacyjce na odpalonym silniku, czyli: np. wysiadając z auta wcisnąć albo przytrzymać itp przycisk centralnego zamka, -I NIE DA SIĘ!. chyba że audik ma jakaś specjalną kombinacje antynapadową, którą przypadkiem uruchomiłem?!?!

Miał ktoś coś podobnego?

autko: a4 b7 2005, fabryczny centralny + "jakiś alarm"

Martwi mnie sprawa, bo niedługo wybieram się na lodowiec do Austrii, oby się to nie powtórzyło!

panowie, a co z tym problemem który rozpoczął seegi

bo ja mam ten sam problem ()

i nie wiem co sie stało, bo chyba pół dnia probowałem zatrzasnąć specjalnie kluczyki i nic

Opublikowano

mnie sie to samo stalo w a6, wyjechalem przed garaz i na odpalonym silniku zatrzasnely sie kluczyki, wczsniej nie przekroczylem 15km/h - DZIWNE - przyjechal Pan ktory pompka odchylil drzwi i otworzyl szybe drutem - przyjemnosc 150pln po dlugich targach z 200pln

Opublikowano

witam. to znowu ja :). kluczyki juz mam w garści. tylko nastąpił nowy problem. po wyciągnięciu kluczyków pilot działał. ale gdy wsadziłem kluczyk do stacyjki coś zaczęło piszczeć i zegary wariować. przekręciłem go tylko na zapłon. nie odpalałem. teraz pilot nie dzieła. komputer się rozkodował? kluczyk się rozkodował? jak to zrobić? proszę o pomoc. ps. samochód stał na tym mrozie 3 tygodnie

Spróbuj przytrzymać otwieranie auta na kluczyku,następnie przekręć kluczyk w stacyjce na zapłon i wtedy zobacz,może poprostu Ci się rozkodował.

Miałem tydzień temu taki przypadek-rozkodował się z dnia na dzień-tak poprostu.