reall1977 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam. Mam w aucie oryginalne radio Chorus, chciałbym dokupić oryginalną zmieniarkę (fabrycznie montowaną w schowek - na 6CD wielkości 1DIN). Czy kupując używaną będę mógł ją zamontować bezproblemowo? Czy muszę mieć/dokupić jakiś uchwyt? Patrzyłem u siebie w schowku u góry mam jakieś otwory. Auto jest w wersji avant. Z góry dziękuję za pomoc i sugestie. Pozdrawiam. Grzesiek
Kowi87 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Coś mi sie wydaje ze chorus w B6 tak jak było to w przypadku B5 nie obsługuje zmieniarki :gwizdanie:
reall1977 Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 cześć. w instrukcji do tego radia wynika, że obsługuje zmieniarkę - taką 1DIN w schowek montowaną oraz "tradycyjną" z wyjmowanym magazynkiem. Zresztą mam przycisk CC/CD
Kowi87 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 cześć. w instrukcji do tego radia wynika, że obsługuje zmieniarkę - taką 1DIN w schowek montowaną oraz "tradycyjną" z wyjmowanym magazynkiem. Zresztą mam przycisk CC/CD chyba ze tak A co do montazu bedziesz musiał dokupić stelaż
Rekomendowane odpowiedzi