Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Witam Malutki Problemik audi a4 b6 sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1GfWwS.jpg

witam kupiłem samochód jakis tydzien temu no i w tym tkwi problemik sprawy blacharskie silnik ok wszystko gra:D

teraz jak go sprawdzic co ma do wymiany filtry oleje pasek itp czy cos jeszcze :)

no i czy do wymiany zarówki w kierunku musze zdejmowac zderzak bo kumpel mi tak doradził al chyba da sie to jakos ominąc :D

Opublikowano

"no i czy do wymiany zarówki w kierunku musze zdejmowac zderzak bo kumpel mi tak doradził"

noo to mnie rozwalilo na lopatki :polew: :polew: :polew: :polew:

po 1. nie musisz zdejmowac zderzaka

a po 2. od takich problemów jest inny dział :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no no mi tez to własnie sie wydało dziwne ale dzieki :D:hi:

Opublikowano

1GfWwS.jpg

witam kupiłem samochód jakis tydzien temu no i w tym tkwi problemik sprawy blacharskie silnik ok wszystko gra:D

teraz jak go sprawdzic co ma do wymiany filtry oleje pasek itp czy cos jeszcze :)

no i czy do wymiany zarówki w kierunku musze zdejmowac zderzak bo kumpel mi tak doradził al chyba da sie to jakos ominąc :D

kolego daj to komuś do przeczytania, a potwierdzi, że nie da się bez znaków interpunkcyjnych tego zrozumieć...

co do problemów:

żarówkę wymienisz wyciągając lampę... 4 śruby torx 20 (dwie na górze, dwie na dole) i lampa w rękach... a i bez tego ludzie sobie radzą

co do rozrządu to Twoja decyzja... zwykle się wymienia po kupnie

Ja zaufałem zgodności swojej książki serwisowej z historią z ASO i nie zmieniałem - na razie 50.000km pękło...

Powinny być wpisy w książeczce, w bazie ASO i naklejka na pasie przednim (gdzieś przy chłodnicach - w widocznym miejscu)

tylko jeśli rozrząd miałeś zmieniany przy 120tyś... teraz masz powiedzmy 177tyś :naughty: a w rzeczywistości 240tyś to masz problem... bo jest do wymiany, a o tym nie wiesz...

Przekręcenie licznika w tym aucie to pikuś i dlatego wszyscy wymieniają po zakupie...

Opublikowano
  • Autor

:D książkę serwisową mam niby pisze ze wymieniony został przy 169 000 w tym momencie mam 175 000 :ślina:

Sory za takie lepione zdania ale potrzebuje szybkich informacji :wallbash::D

Opublikowano

:D książkę serwisową mam niby pisze ze wymieniony został przy 169 000 w tym momencie mam 175 000 :ślina:

Sory za takie lepione zdania ale potrzebuje szybkich informacji :wallbash::D

no to jeszcze tylko dodam że przebiegi od 168.000 do 177.000 są ulubione wśród handlarzy... polecam znaleźć kogoś kto sprawdzi historię w serwisie AUDI

Opublikowano
  • Autor

No ale..

Jak książkę serwisową mam prawie do daty sprowadzenia to chyba jest przebieg oryginalny,bynajmniej mi sie tak wydaje :/

Opublikowano

jedź do serwisu i podaj im VIN to Ci powiedzą dokładnie co ijak :cool1: o ile auto było serwisowane :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

A Jakie koszty Wymiany tego paseczka ??

Tak Żebym się nie przestraszył proszę :D:good:

Opublikowano

niestety masz tłumik drgań paska rozrządu... i też masz stary napinacz paska wielorowkowego bo do końca bodajże 2003 były... po cenach TOM77 na oryginałach oba paski + wszystkie kółka i napinacze wyjdą ok. 1300zł

może ciut mniej...