sivy79 Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Chlopaki pomocy.Przy tym zaworku jest jakis czujnik co mam rozlaczony.Jak podlacze kabel do niego to wywala mi bezpiecznik nr 28.Czy ktos mial moze podobny problem.Bo nie wiem czy moge jezdzic tak czy nie bez podlaczenia tego kabelka.
lmatys Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Masz na mysli elektrozawor odpowietrzenia ukladu paliwowego? (zawor znajduje sie blisko filtra powietrza, przynajmniej w moim aucie tak mam). Jezeli o tym mowa...to tak jak pisalem, czujnik sprawdza przeplywnosc powietrza w ukladzie.
sivy79 Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Opublikowano 20 Maja 2007 Nie wiem czy to jest elektrozawor odpowietrzania ukladu paliwowego?? wiem tylko tyle ze jak podlacze ten cholerny kabelek to wywala mi bezpiecznik nr 28 i samochod gasnie i nie chce zapalic
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Masz na mysli elektrozawor odpowietrzenia ukladu paliwowego? kolega dobrze napisał. To jest zaworek filtra węgla aktywnego. Ale jak zwał tak zwał, na jedno wychodzi. Zaworek możesz bez problemu wywalić. Twój problem może tkwić w jakiś przebiciach na kablach lub bezpośredniej awarii zaworka.
Rekomendowane odpowiedzi