Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wymiana ślizgów podnośnika szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś wymieniał ślizgi w podnośniku szyby przedniej od strony kierowcy (takie 2 plastiki)? Szyba sterowana elektrycznie.

Wiem jak ściągnąć tapicerkę ale co dalej - czy odkręcenie tych śrub z boku prowadnicy wystarczy do jej ściągnięcia.

Opublikowano

te plastiki sa chyba koloru zielonego :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Tak jest ale to są oryginały a w aso występuje tylko cały podnośnik. Koszt ślizgów - zamienniki - 55zł

Opublikowano

zobacze byc może załatwie Ci te ślizgi z rozbiórki anglika jak coś będzie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ok, dzięki. A co do rozbiórki wie ktoś coś na ten temat?

Opublikowano

franc8 niestety ślizgów nie będzie :disgust:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jestem własnie po wymianie ślizgów i powiem szczerze ze sprawa opiera sie na zdjęciu tapicerki i odkręceniu 2 śrubek, sprawa banalna a szybka śmiga koszt naprawy 55 zł :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Góral.tz kupowałeś w serwisie na szrocie czy gdzie ?? rozumiem ze to cena za 2 sztuki :wink4:

Opublikowano

Góral.tz kupowałeś w serwisie na szrocie czy gdzie ?? rozumiem ze to cena za 2 sztuki :wink4:

w serwisie nie występują jako część zamienna, kupowałem na allegro, na szrocie chcą całe mechanizmy opchnąć, cena jak najbardziej za dwie sztuki a wiec komplet na jedna szybę. szybka śmiga lepiej niż na oryginałach :good: :good:

• 6 lat później...
Opublikowano

Witam ja jestem po wymianie ale mam problem bo nie dokonca idealnie dolega mi ramka z szyby do karoserii przez co jest szpara jak to wyregulowac? Ma ktoś jakieś zdj?

Opublikowano

Witam ja jestem po wymianie ale mam problem bo nie dokonca idealnie dolega mi ramka z szyby do karoserii przez co jest szpara jak to wyregulowac? Ma ktoś jakieś zdj?

Sie ma czy takie coś kupowałeś bo mi dzisiaj opadł i nie mogłem zamknąć a jak rozkręciłem to sie okazał zielony plastik połamany

http://allegro.pl/podnosnik-szyby-slizg-vw-passat-b5-polo-6n-audi-a4-i6423232155.html

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5206381522kupowałem z tej strony mam takie jeszcze dwa od strony kierowcy jak chcesz to mogę Ci sprzedać
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ślizgi z allegro od "dlaauta" lipa kiepska jakość dwa różne wykonania, pomylone strony to nie wspomnę, szkoda czasu i kasy. Zakupione w inter team lepsze jakościowo 27 zł za 2 szt