wero2087 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam. Czy każdemu z was silniczki sterujące klapami nawiewu tak głośno chodzą jak mi? U mnie słychać dość głośne brzęczenie-wyczyściłem je i przesmarowałem ale dalej tak pracują....tak ma być? A druga sprawa to taka że zauważyłem że te ramiona sterujące klapą nie dochodzą do końca tych ograniczników http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ea48355889c5a0b.html tylko dochodzą mniej więcej do tych czerwonych kresek które narysowałem, a puźniej nie pracują tak ciągło tylko zaczynają cykać i powolutku cyklicznie się domykają...powiedzcie czy tak ma być czy cos jest nie tak???[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 17:37_________________________________________________Kurde nikt nic nie wie????????????
krzysaudi Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 U mnie jest tak samo - wiec uspokój sie To normalne ze cykaja i dochodza powoli do konca bo tak sterownik ma sterowac silniczkiem zeby nie udezył z całej sily w krancówke . Zreszta ten plastik jest krancówka a wie on o tym czy juz dojechał dzieki potencjometrom wbudowanym w silniczek . Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi