Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Pytanie odnośnie sprężyn H&R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Słuchajcie mam kłopocik przy mojej niuni;/ pierdykła mi tylnia sprezyna ;/ eh. No właśnie teaz jest kłopot bo szukam......może znacie jakies serwisy gdzie moge dokonać zakupu tego typu??

Dokładny numer na spreżynie jest nastepujący: 29369 Ha -35mm bodajże.

Latałem troszke po necie i znalazłem taki o to sklep http://sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=82240 ale wyskakuje za komplet 900 zł bodajze....no wlasnie komplet znaczy?? Dzwonie ale nie moge sie dodzwonic.....

Doradzcie najlepiej co z robić....wymienic na tej samej firmy czy moze zainwestowac w coś innego ??? Ogolnie wkurzony jestem samochod stoi u mechanika a chcialbym zadzialac jakos.

Licze na waszą pomoc pozdro ;):hi:

Opublikowano
  • Autor

z tylu pekla

Obchodzilo by mnie tylko 2 ....Tak mi sie zdaje ze lepiej odrazu dwie wymienic.

Opublikowano
  • Autor

nie jest zle...dzwonilem akurat babka odebrala. Jesl mozliwosc zamowic tylko kompletu na tyl takze to juz cos ;p

Na mojej starej sprezynie widnieje nastepujacy kod 29369 HA rozumiem ze musze dokonac wyboru z nastepujacych typów:??

a)AUDI A4 LIMUZYNA, ROK 11/2000> :: KOMPLET SPRĘŻYN - OBNIŻENIE 35, SILNIK TYP 8E BIS/UP TO 1.050KG VA-LAST/FRONT AXLE WEIGHT 29369-1

b)AUDI A4 LIMUZYNA, ROK 11/2000> :: KOMPLET SPRĘŻYN - OBNIŻENIE 35, SILNIK TYP 8E AB/FROM 1.051KG VA-LAST/FRONT AXLE WEIGHT 29369-2

c)AUDI A4 AVANT, ROK 11/2000> :: KOMPLET SPRĘŻYN - OBNIŻENIE 35, SILNIK TYP 8E BIS/UP TO 1.050KG VA-LAST/FRONT AXLE WEIGHT 29369-1

d)AUDI A4 AVANT, ROK 11/2000> :: KOMPLET SPRĘŻYN - OBNIŻENIE 35, SILNIK TYP 8E AB/FROM 1.051KG VA-LAST/FRONT AXLE WEIGHT 29369-2

Wutłumaczcie mi tylko co z tymi typami silnikow bo nie czaje bazy może jest jakis znawca??[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 17:39_________________________________________________A może polecacie jakies inne??

Jeśli bym kupił jakies inne tez na -35 to rozumiem że bryczka powinnła stac tak samo jak na H&R ??[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 19:54_________________________________________________Na nowe H&R musiałbym za dłuuuugo czekać;/ a ja potrzebuje autko.

Jakie polecacie zakupić ??

Niechce zeby bryka po zamontowaniu była z tyłu za wysoka albo z nowu za niska ;/

Na starej sprężynie odczytałem kod, sprawdzilem i obniżenie wynosiło -35.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:24_________________________________________________Tak się jeszcze zastanawiam czy sprężynki od passacika by nie pasowaly?? W koncu to ta sama plyta....jak myslicie??

http://allegro.pl/item877795340_nowe_sprezyny_h_r_passat.html