josef0602 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam, wczoraj wieczorem gdy wracałem do domu, ruszając ze świateł ( na wsi ) dosłownie ,,zapadł,, mi się pedał gazu. Niestety nie byłem w stanie nic zrobić na miejscu ani sam jechac dalej ( teren z dosyc dużymi pagórkami ) i musiałem odholować samochód do domu ( 40 km ) audi a4 1997 1.9 tdi 90 km. Czy myślicie Panowie, że może po prostu ta ,, cienka długa końcówka,, która jest przymocowana do pedału wypadłą z jakiegoś podłączenia i jestem w stanie sam to włożyć z powrotem ? czy jest to poważniejszy problem i lepiej będzie jeśli samochód zaholuje do jakiegoś warsztatu. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.
mcm Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 musisz zajrzeć co się stało może coś po prostu się wypięło poniżej masz schemat:
mejzur Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 ZerwaL sie zaczep linki gazu. Mialem to samo. Koszt to 100 zł w serwisie audi. Nigdzie indziej tego nie dostaniesz.[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 19:46_________________________________________________Musisz tylko odkręcić jedną nakrętke z potencjometra ściągnąc stare i zalozyć zpowrotem i bedize śmigać.
Rekomendowane odpowiedzi