Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Potrzebny projekt domu 2u-pokoleniowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebowałbym jakiś projekt domku 2-u pokoleniowego do szkoły (rzuty elewacje) czy posiada ktoś może takie coś na kompie ??

Najlepiej format archicada lub autocada :decayed:

Byłbym wdzięczny za pomoc :good:

Opublikowano

Napisz do Murzyna :evil:

Opublikowano

jakiś by się znalazł ale chyba wiesz, że:

"KOPIOWANIE, PUBLIKACJE ORAZ WSZELKIE INNE FORMY WYKORZYSTANIA JAKIEJKOLWIEK CZĘŚCI NINIEJSZEGO PROJEKTU BUDOWLANEGO, WŁĄCZNIE

Z WYKONANIEM NA TEJ PODSTAWIE I DLA TEJ LOKALIZACJI PROJEKTU WYKONAWCZEGO CZY ZAMIENNEGO, JAK RÓWNIEŻ WYKORZYSTANIE NINIEJSZEJ DOKUMENTACJI DO WYKONANIA PROJEKTÓW W INNYCH LOKALIZACJACH, BEZ ZGODY AUTORA BĘDĄ NARUSZENIEM PRZEPISÓW WYNIKAJĄCYCH Z USTAWY Z DNIA 04.02.1994 R. O PRAWIE AUTORSKIM I PRAWACH POKREWNYCH, Z PÓŹNIEJSZYMI ZMIANAMI."

cytat z projektu 2-lokalowego który akurat teraz mam na tapecie

Opublikowano

"KOPIOWANIE, PUBLIKACJE ORAZ WSZELKIE INNE FORMY WYKORZYSTANIA JAKIEJKOLWIEK CZĘŚCI NINIEJSZEGO PROJEKTU BUDOWLANEGO, WŁĄCZNIE

Z WYKONANIEM NA TEJ PODSTAWIE I DLA TEJ LOKALIZACJI PROJEKTU WYKONAWCZEGO CZY ZAMIENNEGO, JAK RÓWNIEŻ WYKORZYSTANIE NINIEJSZEJ DOKUMENTACJI DO WYKONANIA PROJEKTÓW W INNYCH LOKALIZACJACH, BEZ ZGODY AUTORA BĘDĄ NARUSZENIEM PRZEPISÓW WYNIKAJĄCYCH Z USTAWY Z DNIA 04.02.1994 R. O PRAWIE AUTORSKIM I PRAWACH POKREWNYCH, Z PÓŹNIEJSZYMI ZMIANAMI."

Kolega szuka projektu a nie pouczeń i cytatów z ustaw :cool1: Skoro chce sobie coś skopiować to robi to na swoją odpowiedzialność i takie komentarze sa zbędne.

Opublikowano
  • Autor

Nie chce użyć projektu do celów komercyjnych czy zarobkowych. Potrzebuje poprostu na uczelnie na pewnien przedmiot a mam kupe innych do zrobienia i nie wyrobie dlatego szukam gotowego. A szukam takiego do edycji żeby go sobie lekko tylko poprawić żeby mi spasował do aranżacji :gwizdanie:

Opublikowano

Kolega szuka projektu a nie pouczeń i cytatów z ustaw :cool1: Skoro chce sobie coś skopiować to robi to na swoją odpowiedzialność i takie komentarze sa zbędne.

Kolega namawia do złamania prawa i okradania ludzi którzy poświęcili na wykonanie takiego projektu kilkudziesięciu czy kilkuset godzin pracy. Jeżeli ma wykonać na zaliczenie taki projekt a tego nie potrafi to lepiej niech sobie odpuści bo ja nie chciałbym za kilka lat przeczytać w gazecie, że przez nieudolnie wykonany projekt zawalił się kogoś dom i śmierć ponieśli ludzie.

Sławku powiedz mi w takim wypadku dlaczego nie ma na forum np. skanów instrukcji obsługi do naszych aut zeskanowanych z oryginalnych książek Audi, czy programów do diagnostyki wraz z witaminką :wink4:?

Jedno i drugie jest łamaniem prawa. Druga sprawa że w ciągu kilku- kilkunastu minut można niestety takie projekty ściągnąć z internetu

Opublikowano
  • Autor

Dobra prosze o zamkniecie tematu bo juz sobie narysowałem co mi było potrzebne.

A tu kolega jakieś dziwne wywody zaczyna prowadzić :gwizdanie:

Nie chciałem żeby mi ktoś dawał jakiś projekt z jakies strony tylko myślałem że może ktoś z forum zajmuje sie projektami i ma jakieś szkice tego typu budynku i ewentualnie by mi je pokazał.