Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Który kabel nie łączy. Radio traci zasięg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem że jak włączam navi to radio gra ok 1~2sek i traci fale.. Jest tylko cichy szum lub czasami słychać słaby sygnał stacji. Gdy wyciagam radio i przechylam je w prawo lub zacznam ruszać kostkami to 9no10 przypadków zaczną grać. Ale jak wkładam je to najczęściej przestaje znów. W końcu uda się je włożyć żeby grało ale na następny dzień jest to samo. Dodam że np dźwięk z emulatora cd jest. Tylko radio się kaszani[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 19:25_________________________________________________panowie skąd wzmacniacz antenowy bierze zasilanie? :cool1:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:58_________________________________________________Problem leżał w instalacji anteny, niestety nie rozwiązałem problemu w fabrycznej instalacji gdyż nie chiałem rozbierać pół auta, kupię antenę wewnętrzną ze wzmocnieniem :decayed:

Na kawałku kabla też działa

Opublikowano

Spróbuj, ale to półśrodek i wątpię, że będziesz zadowolony. Antena wewnętrzna ma mniejszą czułość. W ogóle navi plus ma słabszy tuner radiowy niż np. concert, na concercie nawet słabe stacje odbierałem w czasie jazdy elegancko, w navi plus potrafią trzeszczeć.

Sprawdź wtyczkę antenową, czasem pęka przewód antenowy przy samej wtyczce, warto przelutować i mieć antenę na dachu.

Opublikowano
  • Autor

kupiłem antene wenętrzną, dodałem do niej plus jak pisze w instrukcji, miałem ją mieć na szybie z tyłu ale w schowku sprawdza się rewelacyjnie, u nie w okolicy nie łapało RADIO Zet a teraz mam :decayed:

Tak więc albo trafiłem dobrą wewnętrzną antenę albo Ty miełeś jakąś trafioną :)

Ja polecem wszytkim

Opublikowano

Mozesz podać link jaką kupiłeś bo ja jkaś mam w vectrze ale do d*py jest troche w lesie np. zanika sygnał.

Opublikowano
  • Autor

Linka Ci nie podam bo kupiłem w supermarkecie, więc zrobię zdjęcie na wieczór :hi:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 15:00_________________________________________________antena:

http://img109.imageshack.us/gal.php?g=schowek01zy.jpg

Opublikowano

i ja miałem taki problem. znikł mi plus w kablu antenowym. podczas montażu nowej anteny dachowej, jest zamontowana ale nie wiem z czego plus do niej podłączyć, kolega z forum proponował żeby wpiąć się plus Subwoofera jest najbliżej, a ty jaki żeś plus do niej zapodał?

Opublikowano
  • Autor

muszę zobaczyć z czego to plus, powiem Ci jutro wieczorkiem

Opublikowano

muszę zobaczyć z czego to plus, powiem Ci jutro wieczorkiem

:good:

Opublikowano
  • Autor

plus mam połączony z SAFE PIN

ale to chyba ma tylko navi :mysli: