Bastek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jadąc dziś do domu coś się stało z moją skrzynią (2,5 tdi tiptronic) mianowicie na poczatku tak jakby zaczeło sptrzegło ślizgać potem już sie nie dało jechąć. Zatrzymałem się na poboczu i co się okazało, plama oleju pod samochodem.Co to moze być ? Dajcie jakieś namiary do serwisu w okolicach Kraków - Tarnów by to modli naprawić.[br]Dopisany: 31 Maj 2007, 22:39 _________________________________________________Właśnie auto pojechało do firmy AXOD w Krakowie. Czy miał ktoś doświadczenia z tą firmą? Jest godna polecenia?
Gajzer Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Napisz co się stało i ile kosztowała naprawa jak już będziesz wiedział.
futro111 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Tiptronic= , Starszemu w A8 00r poszło sprzęgło 3000PLN naprawa :polew: . Twardziel.
Gość MorgothV8 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 bardzo śmiszne....... ale sie uśmiałem :grin: jak mi sie tip wysypie to
Gajzer Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jeżeli chodzi o tip to ja słyszałem pozytywy choć jak już się syyypnie to............ miłego dnia
Gość MorgothV8 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 .... dlatego w moim profilaktycznie wymienię olej nie długo...... Ostatnio sprawdzałem stan i jest OK, ale lepiej dmuchać na zimne, na razie 0 problemów z tipem, nic nie szarpie itp.
Luqas26 Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 .... dlatego w moim profilaktycznie wymienię olej nie długo...... Ostatnio sprawdzałem stan i jest OK, ale lepiej dmuchać na zimne, na razie 0 problemów z tipem, nic nie szarpie itp. Koniecznie zmien, na pewno skrzynka pochodzi dluzej. Jeżeli chodzi o tip to ja słyszałem pozytywy choć jak już się syyypnie to............ miłego dnia Swieta prawda, sam wlaśnie przeżywam ten kryzys, 3000 w plecy, a mialy byc piekne alu:(:( Dobrze że nie mam multitronika, byłoby gorzej w przypadku awarii.
Gość MorgothV8 Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 Wymianę oleju, filtra i uszczelki mam w najbliższy czwartek o 8:00 w Nadarzynie (automat.pl)
Rekomendowane odpowiedzi