Bastek 1 Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Jadąc dziś do domu coś się stało z moją skrzynią (2,5 tdi tiptronic) mianowicie na poczatku tak jakby zaczeło sptrzegło ślizgać potem już sie nie dało jechąć. Zatrzymałem się na poboczu i co się okazało, plama oleju pod samochodem.Co to moze być ? Dajcie jakieś namiary do serwisu w okolicach Kraków - Tarnów by to modli naprawić.[br]Dopisany: 31 Maj 2007, 22:39 _________________________________________________Właśnie auto pojechało do firmy AXOD w Krakowie. Czy miał ktoś doświadczenia z tą firmą? Jest godna polecenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajzer 0 Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Napisz co się stało i ile kosztowała naprawa jak już będziesz wiedział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futro111 0 Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Tiptronic= , Starszemu w A8 00r poszło sprzęgło 3000PLN naprawa :polew: . Twardziel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MorgothV8 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 bardzo śmiszne....... ale sie uśmiałem :grin: jak mi sie tip wysypie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajzer 0 Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Jeżeli chodzi o tip to ja słyszałem pozytywy choć jak już się syyypnie to............ miłego dnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MorgothV8 Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 .... dlatego w moim profilaktycznie wymienię olej nie długo...... Ostatnio sprawdzałem stan i jest OK, ale lepiej dmuchać na zimne, na razie 0 problemów z tipem, nic nie szarpie itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luqas26 1 Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 .... dlatego w moim profilaktycznie wymienię olej nie długo...... Ostatnio sprawdzałem stan i jest OK, ale lepiej dmuchać na zimne, na razie 0 problemów z tipem, nic nie szarpie itp. Koniecznie zmien, na pewno skrzynka pochodzi dluzej. Jeżeli chodzi o tip to ja słyszałem pozytywy choć jak już się syyypnie to............ miłego dnia Swieta prawda, sam wlaśnie przeżywam ten kryzys, 3000 w plecy, a mialy byc piekne alu:(:( Dobrze że nie mam multitronika, byłoby gorzej w przypadku awarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MorgothV8 Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Wymianę oleju, filtra i uszczelki mam w najbliższy czwartek o 8:00 w Nadarzynie (automat.pl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts