Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Co o tym sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym brał za taką kasę. Te chinole też muszą spełniać jakieś normy.

Normy zapewne spełniają, ale chyba ich chińskie...

Często zabawki dla dzieci wyprodukowane w chinach nie spełniają norm bezpieczeństwa a co dopiero opony :)

Opublikowano
  • Autor

tzn apropo opon to chyba nie sa chinole, zapomnialem nazwy, koles podal mi 2 albo 3 do wyboru ale pierwszy raz je w zyciu slyszalem wiec ni hu hu nie pamietam. jak sie zdecyduje na zakup u niego to wtedy bede myslal, musze sprawdzic z ciekawosci ile kosztowaly by tutaj jakies markowe lacie :mysli:

Opublikowano

Ja bym brał za taką kasę. Te chinole też muszą spełniać jakieś normy.

Normy zapewne spełniają, ale chyba ich chińskie...

Często zabawki dla dzieci wyprodukowane w chinach nie spełniają norm bezpieczeństwa a co dopiero opony :)

Sławek miałem na myśli fele, ale i tu pewnie masz podobne zdanie. Moim zdaniem nie można wszystkich wrzucać do jednego worka tzn. że wszystkie nie ori są :thumbdown:

Wiadome, że to co oryginalne to oryginalne. Wszystko zależy od zasobności portfela.

Ja bym zakupił dobry nowy chiński zamiennik ori wzoru :wink4:

Opublikowano
  • Autor

panowie sprawdzilem na allegro i ceny sa dosyc sporo wieksze: http://moto.allegro.pl/item885074129_felgi_18_wzor_s_line_audi_vw_mega_promocja.html jak za sama felge to jest kosmicznie drozej, Polscy sprzedawcy wykrecaja sie jakimis certyfikatami ale czy aby napewno? jakos nie chce mi sie w to wierzyc wydaje mi sie ze poprostu tez sieja chine tylko inaczej zapakowana... moze ktos cos wiecej powiedziec o tym??

Opublikowano

Witam, bylem z kolega zobaczyc te fele powiem tak ze wygladaja spoko, pytanie raczej jest takie czy jest ktos kto jezdzil na chinskij felach 17-18" po drogach w anglii I jak to sie spisuje, bo gdybac mozna. A co do ceny nie patrzmy Polska-Anglia bo wychodzi tanioale w tym kraju mozna juz kupic 20" bbs za 400f na wyprzedazy... Ostatnio widzialem czarne 4szt za ta cene :slina: . Oponki mozna powiedziec jakas dziwna marka mysle ze to cos w stylu baruma w polsce, moze ciut wytrzymalsze. Jakas firma na "g" o ile pamietam.

A no I jak mowilem Dominik bierz jak cos minimum 18" :>

Opublikowano
  • Autor

A no I jak mowilem Dominik bierz jak cos minimum 18" :>

tak zrobie :)