kred Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 jestem właśnie na etapie montażu właśnie takiego zwestawu -phpnocar dvd -adapter wstępnie wszystko sprawdzone trzeba tylko upchnąć wiązki jednak martwi mnie fakt (nie bardzo wiem jak go rozwiązać) że dvd jak i adapter jest podłączony do stałego plusa i po wyłączeniu nawi ciągle na uśpieniu pobiera prąd. trzeba dvd fizycznie wyłączyć może macie jakiś patent żeby po wyłączeniu nawi (nie po kluczyku) dvd także sie rozłączało a nie było na uśpieniu ??? jest możliwość podpięcia sie po kluczyku ale po wyłączeniu w dvd także nie bedzie napięcia. jak to wszystko ze sobą zgrać
ono Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja swoje podpiąłem pod zasilanie zmieniarki , i działa git
kred Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 też tak myślałem. przeraża mnie jednak grubośc kabli czy nic sie nie zjara. jaki pobór ma adapter i dvd ???
ono Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sprawdź na opakowaniu Mi działa więc tobie pewnie też będzie.
kred Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 jak sie wpinałeś bezpośrednio po kostce od zmieniarki czy wpinałeś sie w kostki od navi?? gdzie tu można sie podpiąć ?? dobrze myśle ??
Rekomendowane odpowiedzi