Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Poduszki skrzyni / silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja,

Jako iż co jakiś czas mam problemy z poduszkami doszedłem do wniosku, że czas włożyć jakieś trwalsze niż OEM Audi.

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=268438 - tutaj jest całkiem fajny zestawik, jednak to US, więc nie wiadomo jak z przesyłką i opłatami..

Czy ktoś posiada namiary na innych producentów poduszek ukierunkowanych pod upalanie :kox: zlokalizowanych w PL/EUR? :tongue4:

Opublikowano

na pewno będą twardsze od ori, więc jeżeli nie zależy ci na komforcie to zakładaj :wink4:

Opublikowano
  • Autor

na pewno będą twardsze od ori, więc jeżeli nie zależy ci na komforcie to zakładaj :wink4:

tyle to ja wiem.. zastanawia mnie tylko, czy znajdę jakieś wytrzymalsze w Europie.. do stanów nie wybieram się póki co, a z wysyłką różnie może być..

Opublikowano

Witam podepnę sie do tematu z takim pytaniem czy prawa a lewa poduszka silnika sie różni czy są one takie same?? a i rozumiem ze poduszek silnika jest 3 szt 2 pod silnikiem i jedna pod skrzynią czy jak??

Opublikowano

Prawa z lewą u ciebie różnią się tylko kondomem gumowym na prawej i numerem katalogowym.

Opublikowano

Czyli prawa nie będzie pasować na lewą strone??

Opublikowano

Witam podepnę sie do tematu z takim pytaniem czy prawa a lewa poduszka silnika sie różni czy są one takie same?? a i rozumiem ze poduszek silnika jest 3 szt 2 pod silnikiem i jedna pod skrzynią czy jak??

prawa poduszka silnika od lewej nie różni się niczym, przy skrzyni masz 2 poduszki, czyli łącznie razem 4

Opublikowano
  • Autor

wygląda na to, że trzeba będzie zamówić z US :przebiegly: