Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Nagłośnienie Bose

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiam. W swojej A4 posiadam nagłośnienie BOSE jednakże jak wczoraj sięprzysłuchałem okazało się że dolne głośniki w przednich drzwiach szfankują tzn w drzwiach od strony kierowcy wogole nie gra a po drugiej stronie strasznie charczy. Czy w ich miejsce muszę zakupić oryginalne głośniki BOSE czy może mogę zakupić głośniki innej znanej firmy o takim samym rozmiarze? Czy nie będzie problemu z montażem i czy oczywiście będą grały? Jeśli tak to jakie wy proponujecie? Pozdro.

Opublikowano

Dlatego tak graja bo jest duży mróz umnie to samo się zrobiło jak przywaliło mrozem.

Opublikowano

No chyba nie do końca tzn. jak kupowałem samochód to prawy charczał- a co do lewego to w sumie już sam nie wiem, być może jest tak jak mówisz tzn mróz robi swoje. Poczekam do roztopów. A z tymi głosnikami to musi być ori BOSE czy mozna wsadzic cos innego?

Opublikowano

Raczej oryginał ale możesz poczytać na forum odnośnie innych głośników i ich montażu.

Opublikowano

Właśnie troche poczytałem i niektórzy wywalają głosniki BOSE i montują niefabryczne znanych firm. Już napisałem dwie wiadmości na priv do takowych- może coś mi pomogą.