Adriano007 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wiam. W swojej A4 posiadam nagłośnienie BOSE jednakże jak wczoraj sięprzysłuchałem okazało się że dolne głośniki w przednich drzwiach szfankują tzn w drzwiach od strony kierowcy wogole nie gra a po drugiej stronie strasznie charczy. Czy w ich miejsce muszę zakupić oryginalne głośniki BOSE czy może mogę zakupić głośniki innej znanej firmy o takim samym rozmiarze? Czy nie będzie problemu z montażem i czy oczywiście będą grały? Jeśli tak to jakie wy proponujecie? Pozdro.
chudineze Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dlatego tak graja bo jest duży mróz umnie to samo się zrobiło jak przywaliło mrozem.
Adriano007 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 No chyba nie do końca tzn. jak kupowałem samochód to prawy charczał- a co do lewego to w sumie już sam nie wiem, być może jest tak jak mówisz tzn mróz robi swoje. Poczekam do roztopów. A z tymi głosnikami to musi być ori BOSE czy mozna wsadzic cos innego?
chudineze Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Raczej oryginał ale możesz poczytać na forum odnośnie innych głośników i ich montażu.
Adriano007 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Właśnie troche poczytałem i niektórzy wywalają głosniki BOSE i montują niefabryczne znanych firm. Już napisałem dwie wiadmości na priv do takowych- może coś mi pomogą.
Rekomendowane odpowiedzi