Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Webasto w wyposażeniu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niedawno stalem sie szczesliwym posiadaczem 1.8TQ, i powoli odkrywam jego tajemnice :)

Wczoraj znalazlem pod maska naklejke dotyczaca webasto

taka jak tutaj : http://www.motoallegro.pl/item837295738_webasto_dw_50_diesel.html

stymze naklejona jest pod maska.

jak moge sprawdzic czy urzadzenie to w ogole jest na pokladzie? a najlepiej jak wlaczyc :)?

pozdrawiam, v1ck

Opublikowano

Jeśli jest webasto to powinien być też zegar sterujący przymocowany albo w boczku drzwi albo gdzieś na desce rozdzielczej ale gdyby takowy był to byś pewnie go już widział bo pisze na nim webasto

878288641_4

jest też druga opcja.. ze webasto jest ale jako dogrzewacz czyli pracuje tylko po uruchomieniu silnika i nie ma możliwości jego załączenia na niepracującym silniku (bo nie ma programatora, pompy wody itp...) otwórz maskę i zobacz czy nie ma pod nią jakiegoś urządzenia które ma na sobie naklejke webasto i do którego prowadzą węże gumowe z płynem chłodniczym.

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor

a czy moze byc ukryte sterowanie do webasto w FiS`ie?

Opublikowano

w fisie powinno byc sterownie do webasto a jeszcze inaczej jak zajrzysz pod auto to na podwoziu powinna byc widoczna taka mala rura wydechowa ( okolo 30 cm od zderzaka pod nogami kierowcy) ja bynajmniej tak mialem w obu moich audiczkach :)

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

w fisie powinno byc sterownie do webasto a jeszcze inaczej jak zajrzysz pod auto to na podwoziu powinna byc widoczna taka mala rura wydechowa ( okolo 30 cm od zderzaka pod nogami kierowcy) ja bynajmniej tak mialem w obu moich audiczkach :)

pozdrawiam

w b5 tez miales na fisie :)? ja narazie nie moge sie dostac na fis bo mam blad hamulcow ;)

Opublikowano

nie w b5 nie wiem jak jest, ale mysle ze podobnie :) jak sprawdzisz to daj znac

Opublikowano

zegarek albo pilot. podejrzeam raczej ze poprzedni wlasciciel wymontowal przed sprzedara (wiedzial co dobre :P)