Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Scalanie partycji bez utraty danych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest możliwość a jak tak to jakim programem abym scalił partycje bez utraty danych na nich,dysk 160 gb mam 5 partycji a chce połączyć je w jedną systemową a drugą na swoje pierdoły. W gre wchodzą jakies najlepiej darmowe programy. pozdro.

Opublikowano
  • Autor

przy partycja nie ma co kombinowac. program musi być najlepszy:

http://hotfile.com/dl/7504724/417868a/Partition_Magic_8.0_PL.rar.html

dzisiaj rano straciłem dzięki niemu 100 gb danych, obsługa prosta ale wywalił jakiś tandetny error i procesu scalania nie dało sie cofnąć.

Opublikowano

To niewiem czy znajdziesz coś z czego skorzystasz.. ja osobiscie poleciłbym zewnetrzny hdd na niego mozesz wszystko zrzucić, scalić i znow do kompa.. Jak nie masz zewnetrznego hdd to popytaj moze ktoś ze znajomych ma..

Opublikowano
  • Autor

To niewiem czy znajdziesz coś z czego skorzystasz.. ja osobiscie poleciłbym zewnetrzny hdd na niego mozesz wszystko zrzucić, scalić i znow do kompa.. Jak nie masz zewnetrznego hdd to popytaj moze ktoś ze znajomych ma..

miałem tak zrobić właśnie lecz myślałem że ten program " da rade " . Teraz po instalacji W7 przynajmniej mam czysty dysk bez wirusów bo jest bez totalnie niczego :PPP

Opublikowano

Jak wywaliło jakiś błąd podczas scalania to ten dysk nie jest całkiem zdrowy. Ja wiele razy robiłem tym programem co endriuu podał i nie było wtopy. Znajdź sobie program HDAT i sprawdź dysk bo może szkoda coś instalować jak ma bad sectory.[br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 10:18_________________________________________________http://www.hdat2.com/