Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Prośba o opinie w doborze felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

felgi gdzie środek wystaje poza rant to nie jest dobre rozwiązanie :no:

jak dla mnie :sick3:

ja bym polował 17 ori audi 5 ramienne są :kox:

Opublikowano
  • Autor

wuju a jak wyglądają te które zaproponowaleś? :)

Opublikowano

te co wuju zaprezentowal sa ciekawsze od tych co pytasz jak uwazamy, pamietaj ze to jednak Twoj gust auta a kazdy ma inny. jak chcesz felgi cos w tym stylu co pokazales to moze zastanow sie na jakimis ladnymi bbs :)

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje chłopaki ..może i macie racje .. by nie robić z Auderki czegoś co ja zniszczy .. :)a co do wuja .. to dzięki ciekawe te felgi tylko jak się prezentują na wozie? :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje Buszek .. :hi::shocked: no niezle to wygląda.. a macie jeszcze jakieś propozycje? szukam tak felg do 1500zł ..wincej nie mam ..bo jeszcze w jakieś oponki muszę zainwestować myślę 225/45/17 ? wydaję mi się ze wystarczy .. :decayed:

Opublikowano

ja swoje 17" kupilem za 1,2t uzywane od klubowicza oryginalne avus 17 od S4 do tego 5szt :evil: i bardziej mi sie podobaja od tych :decayed: te musial bym kupic minimum 18" ogolnie popatrz sobie na felgi jakie inni maja w tym watku co Ci podalem moze ktoras spodoba sie.

Opublikowano

Te ostatnie najlepsze zdecydowanie :kox: i cena dość ciekawa jeśli oponki są w dobrym stanie :naughty:

Opublikowano

Te ostatnie najlepsze zdecydowanie :kox: i cena dość ciekawa jeśli oponki są w dobrym stanie :naughty:

poza tym beda lepiej wygladac :gwizdanie: bo 17" male cos sa moim zdaniem :decayed:

Opublikowano

Dziękuje Buszek .. :hi::shocked: no niezle to wygląda.. a macie jeszcze jakieś propozycje? szukam tak felg do 1500zł ..wincej nie mam ..bo jeszcze w jakieś oponki muszę zainwestować myślę 225/45/17 ? wydaję mi się ze wystarczy .. :decayed:

te w linku podanym :

http://moto.allegro.pl/item900177837_alufelgi_18_cali_18_audi_s_line_sline_rs6.html

całkiem ładne , też o takich myślałem :gwizdanie:

Jednak trafiły mi się S-line'rki czyli takie jak mam w podpisie :decayed: