Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Uderzył i uciekł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wczoraj miałem kolizje na parkingu tzn. moje auto było zaparkowane a koleś mi przetarł bok i uciekł zdążyłem zapisać nr z jego auta i zgłosić to na policje. policja kazała mi sie zgłosić do swojego ubezpieczyciela dzwonie do niego a on mi mówi ze to mi pójdzie z mojego Ac .Mam dzwonić na policje i ustalać co oni ustalili. nie wiem co w końcu mam robić pomóżcie.Pozdrawiam.

Opublikowano

:wallbash: :wallbash: no jak masz numer to jakies 3 minuty policji powinno zajac ustalenie sprawcy.

wtedy szybko z policja na ogledziny , zeby stwierdzic ze uszkodzenia pasuja.

Opublikowano
  • Autor

tylko ze oni mi kazali jechac zaraz po spisaniu z polisy i dowodu rej i osob robili zdjecia i pomiary a sami mieli to ustalac nawet zadnego pokwitowania nie dostalem. a z tego co wiem to wlasciciela auta swoimi sposobami ustalili mi kazali jechac do swojego ubezpieczyciela.

Opublikowano

Z taka szkoda w zadnym wypadku nie jedz do swojego ubezpieczyciela tylko do ubezpieczyciela sprawcy i likwiduj z jego OC.

Masz nr rejestracyjny, zglaszales na policje, to teraz domagaj sie ustalenia danych sprawcy, jego polisy OC i protokolu z policji dot. kolizji, zniszczenia mienia, cokolwiek, co poswiadcza ze zrobil to tamten gosc.

Od razu otwieraj zgloszenie u ubezpieczyciela sprawcy i zaznacz, ze policja rozpatruje sprawe. Chodzi o to, zeby potem nie mowili, ze sam sobie to zrobiles bo zbyt pozno zglaszasz.

Opublikowano
  • Autor

Witam mam nr polisy sprawcy znalazłem po kilku tel na policje sprawca sie o 18 na komisariat zglosil przyznal sie i dostal 300 za nie zachowanie odstępu przy omijaniu.zglosilem do ubezpieczalni teraz czekam na tel na oględziny.kazali mi jechać na serwis Idczak kolega z forum miał tam przeboje wiec ja na to ze nie będę tylko oni maja sami przyjechać i tak ma być. ciekawe jak z wycena .jak to jest koledzy z utrata wartości auta jak to wyegzekwować .ile można kaski ściągnąć przetarte 2 drzwi listwy i błotnik tył.pozdrawiam

Opublikowano

Zależy czy zależy Ci na zarobieniu czy na zrobieniu auta na stan przed wypadkiem, zarobić nie zarobisz, a bezgotówkowo to Ci go przywrócą do ori stanu, wypadki czy stłuczki to nie są rzeczy na których się zarabia pieniądze.. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nikt tu nie mówi o zarabianiu.Jak masz kasę w reku to ty jesteś panem przy naprawie i jeżeli ci sie cos nie podoba to jak ci nie naprawia tak jak ty sobie tego życzysz to im nie wypłacisz a bezgotówkowo to rożnie to bywa.