Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Moc silnika 1.8T i jakie różnice miedzy wersjami usa i euro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oprocz czerwonych kierunkow z tylu sie zgadza

na pewno w A5- http://www.forum.vwgroup.pl/f104/lampy-tylne-audi-a5-wersja-us-czerwone-kierunkowskazy-216/

http://asu.pl/modules.php?file=viewtopic&name=Forums&t=5244 a z tego linka wynika,ze prawie wszystkie amerykance takowe mają... :wink4:

odkopie temat :) wynika ze maja ale mam b6tke i wszystkie b6 ktore widzialem w Usa nie mialy czerwonych kierunkow z tylu.A powiedzcie mi czy orientujecie sie czy mozna jezdzic na lampach przednich z usa juz ? bo kiedys trzeba bylo zmieniac a teraz ? mozna bez przerobek chyba jezdzic ? bo duzo widuje z lampami z usa a takie leza i smieja sie do mnie zeby tylko je zalozyc :) z gory dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Witam,

A ja jako nowicjusz powtórzę pytanie z tematu, gdyż obecnie na rynku jest sporo aut z USA z tym 170 km silnikiem.

- czy wiadomo coś o różnicach? tzn. czy opłaca się takie auto kupować i ryzykować, że jednak jakieś częsci mogą być trudno dostępne droższe?

- jakie są parametry takiego silnika w automatycznej skrzyni biegów - bo na necie znlalazłem tylko dla manualnej

Opublikowano

Witam,

A ja jako nowicjusz powtórzę pytanie z tematu, gdyż obecnie na rynku jest sporo aut z USA z tym 170 km silnikiem.

- czy wiadomo coś o różnicach? tzn. czy opłaca się takie auto kupować i ryzykować, że jednak jakieś częsci mogą być trudno dostępne droższe?

- jakie są parametry takiego silnika w automatycznej skrzyni biegów - bo na necie znlalazłem tylko dla manualnej

wszystko jest takie samo,prucz softu -nie ma problemu z doborem części zamiennych
Opublikowano

jeszcze raz powtorze pytanie bo zgubilo sie i zostalo bez odpowiedzi :)

czy mozna teraz jezdzic na reflektorach z usa? pytam bo coraz czesciej widuje samochody z nieprzerabianymi przednimi lampami

Opublikowano

nie nie można,

Opublikowano

nie nie można,

a szkoda :/ dzieku udy!

Opublikowano

BFB 163ps w 2004 miały skrzynie szustke :naughty: a BEX 190ps ma setyjnie 2 coolery :cool1:

Opublikowano

BFB 163ps w 2004 miały skrzynie szustke :naughty: a BEX 190ps ma setyjnie 2 coolery :cool1:

no tak,tylko wszystkie elementy pasują p&p,więc nie ma problemu z dopasowaniem czegokolwiek,ja wpiąłem do siebie drugi cooler z BEXa i jedynym problemem było przeniesienie pompy SAI,ale dokupujesz zaczep od BEXa i przykręcasz bez problemów w miejsce,gdzie jest w BEXie,na blok