Gość mario6001 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Panowie. Podczas wiosennych porządków, kiedy wymontowałem subbufer - A4 Avant - zauważyłem że pod nim jest z 1cm wody. Jeżdziłem jakiś czas bez niego i po deszczu zbiera się tam woda. Nie widzę nigdzie żadnego otworu żeby ta woda mogła spływać. Czy tam wogóle powinna dostawać się woda? Pozdrawiam Mariusz
spanky Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Panowie.Podczas wiosennych porządków, kiedy wymontowałem subbufer - A4 Avant - zauważyłem że pod nim jest z 1cm wody. Jeżdziłem jakiś czas bez niego i po deszczu zbiera się tam woda. Nie widzę nigdzie żadnego otworu żeby ta woda mogła spływać. Czy tam wogóle powinna dostawać się woda? Pozdrawiam Mariusz napewno wody nie powinno tam byc :!: musisz poszukac przecieku ...
Gość Murzyn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 a gdzie w avancie jest sub?? w bagazniku na dole po prawej str??
Pikuś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 a gdzie w avancie jest sub?? w bagazniku na dole po prawej str?? Z lewej strony. Glosnik zaczyna sie chyba na wysokosci podlogo bagaznika.
Gość Murzyn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Opublikowano 26 Czerwca 2006 to moze byc problem tego ze auto kiedys zostalo uderzone...kumpel mi mowil zeby bardzo zwracac uwage na to czy wlasnie w tych wglebieniach zbiera sie woda, jezeli cos bylo stukniete
spanky Opublikowano 27 Czerwca 2006 Opublikowano 27 Czerwca 2006 to moze byc problem tego ze auto kiedys zostalo uderzone...kumpel mi mowil zeby bardzo zwracac uwage na to czy wlasnie w tych wglebieniach zbiera sie woda, jezeli cos bylo stukniete dokladnie tak ... jest duze prawdopodobienstwo ze auto mialo dzwona ....
Rekomendowane odpowiedzi