miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 troszke jest tych zmian dla przykładu - troszke zmieniły się warunki otrzymania statusu klubowicza
Cineksik Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 który jest tą pierdołą :?: _________________________________________________ a w pkt. 3 co się zmieniło :?:
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Co konkretniej się zmieniło :?: przeczytaj całośc i po temacie
Cineksik Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Co konkretniej się zmieniło :?: przeczytaj całośc i po temacie to udostępnij mi stary regulamin to będę mógł stwierdzić co się zmieniło
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a w pkt. 3 co się zmieniło :?: Powstał [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:01_________________________________________________ a gdzie jest regulamin? I pozamiatane
Cineksik Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Trzeniu nie szukaj, nie ma Ciebie w zarządzie ;(, także się nie łudź
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Co konkretniej się zmieniło :?: przeczytaj całośc i po temacie to udostępnij mi stary regulamin to będę mógł stwierdzić co się zmieniło ..... to nie umiesz na pamięć [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 23:04_________________________________________________ Trzeniu nie szukaj, nie ma Ciebie w zarządzie ;(, także się nie łudź wystarczy, że na EU jest
Cineksik Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Co konkretniej się zmieniło :?: przeczytaj całośc i po temacie to udostępnij mi stary regulamin to będę mógł stwierdzić co się zmieniło ..... to nie umiesz na pamięć [br]
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Trzeniu nie szukaj, nie ma Ciebie w zarządzie ;(, także się nie łudź lipa wpisałem "regulamin" w szukajkę i nic nie znalazło więc pie*dole i nie przestrzegam :decayed:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Trzeniu nie szukaj, nie ma Ciebie w zarządzie ;(, także się nie łudź lipa wpisałem "regulamin" w szukajkę i nic nie znalazło więc pie*dole i nie przestrzegam :decayed:
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Trzeniu nie szukaj, nie ma Ciebie w zarządzie ;(, także się nie łudź lipa wpisałem "regulamin" w szukajkę i nic nie znalazło więc pie*dole i nie przestrzegam :decayed: nawet tak nie żartuj bo Cię zdegradują
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Trzeniu nie szukaj, nie ma Ciebie w zarządzie ;(, także się nie łudź lipa wpisałem "regulamin" w szukajkę i nic nie znalazło więc pie*dole i nie przestrzegam :decayed: nawet tak nie żartuj bo Cię zdegradują do VIPa? ejjj, niech mi ktoś prześle bo nie wiem co mogę a co nie
domjenick Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Trzeniu-specjalnie dla Ciebie REGULAMIN
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Trzeniu-specjalnie dla Ciebie REGULAMIN jeszcze mu DHL-em okulary wyślij
Cineksik Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Trzeniu-specjalnie dla Ciebie REGULAMIN jeszcze mu DHL-em okulary wyślij to audio booka nie ma , powinien być
Rekomendowane odpowiedzi