Alzak Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 czy to możliwe że mam w moim smochodziku silnik ahu bo widze że na forum nikt nie ma tego silnika w tym roczniku(1999)?? bo szukam samochodzików z tym samym silnikiem do porównania bo chcialbym wgrać soft tylko nie wiem jaka jest bezpieczna granica no i o ile skroci sie zywotność silnika bo w tej chwili ma przejechane 129tys mil no i chcialbym jescze troche nim pojezdzić
Rogalotti Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 W tym roczniku jeżeli masz 90ke to może to być AHU albo AHH. AHU klasyczna 90ka będzie miała wyżej turbine. AHH bedzie turbo jak w 110tce. To tak po krótce. Generalnie samym softem zrobisz max układu wtryskowego czyli pod 120PS. Pozdrawiam
spanky Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 W tym roczniku jeżeli masz 90ke to może to być AHU albo AHH. AHU klasyczna 90ka będzie miała wyżej turbine. AHH bedzie turbo jak w 110tce. To tak po krótce. Generalnie samym softem zrobisz max układu wtryskowego czyli pod 120PS. Pozdrawiam lepiej zeby to było AHH ....
Alzak Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2007 a czemu lepiej żeby to był AHH?? no i niestety na kartce w kole jest napisane AHU che wgrać sofcik i wymienić wtryski od AFNa ale nie wiem czy jest sens zakładać wieksze wtryski czy to wogóle coś zmieni w mocy samochodu no i chodzi mi czy warto bo wiadomo że wtryski tanie nie są
rob555 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 AHH ma mocniejsza pompe wiec na wtryskach od AFN 150KM mozna trenowac Ale wtryski od AFN dadza Ci spora roznice nawet na pompie 10mm
Alzak Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2007 no dobra wtryski a jak mu zapodac wiecej powietrza no bo jak dawa paliwa wieksza no to i wiecaj powietrza musi byc bo bedzie kopcił jak porabany no chyba ze sie myle to mnie poprawcie
spanky Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 no dobra wtryski a jak mu zapodac wiecej powietrza no bo jak dawa paliwa wieksza no to i wiecaj powietrza musi byc bo bedzie kopcił jak porabany no chyba ze sie myle to mnie poprawcie no to zrob normalny program i bedzie po klopocie .. bedzie zachowany stosunek lanego paliwka do dmuchanego powietrza
Rekomendowane odpowiedzi