wojtek26 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 O u szkodzeniu nastawnika ( dokładnie szarpanie) było już duzo ale moje pytanie jest takie :przeczytałem że mozna dodać troche mixolu do paliwa i podobno to coś pomaga czy ktoś juz cos takiego próbował jak tak to w jakiej proprcji
spanky Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 O u szkodzeniu nastawnika ( dokładnie szarpanie) było już duzo ale moje pytanie jest takie :przeczytałem że mozna dodać troche mixolu do paliwa i podobno to coś pomaga czy ktoś juz cos takiego próbował jak tak to w jakiej proprcji nie wydaje mi sie zeby w tym przypadku (opiłki w nastawniku) mixol cos pomogł ....
wojtek26 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2007 Natkąłem sie na forum BMW że troche mixol lepiej nasmaruje oś i lepiej pracuje ale nie jestem pewiem dlatego sie pytam
andrzej710127 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 ja kiedyś dolałem do paliwa dobrego ,clinera, -można stosować co 10 tyś xerox czy coś takiego lub STP myślę ze trochę pomogło ,a nie zaszkodzi koszt ok 14zł uzupełnij profil
Rekomendowane odpowiedzi