michaljg Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Witam ! w wyposażeniu nie mam podgrzewanych foteli, ale pod siedziskami sa zwoje kabli ewidentnie do siedzisk podłaczone. czy to jest instalacja podgrzewanych siedzeń ?
Wihajster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 mam tylko 2 poduchy jestes pewny??inni tez tak mysla czasem
michaljg Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2007 a zdarzało sie że montowali poduchy bez naszywki "airbag" ??
Wihajster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 jak masz na pulpicie przycisk do regulacji temperatury siedzen to masz podgrzewane
michaljg Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2007 heh, właśnie chodzi o to że nie mam ani przycisku do regulacji temperatury, ani poduch i zastanawiam sie co za kable
schiller Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 a zdarzało sie że montowali poduchy bez naszywki "airbag" ?? ale wtedy nie bylo naszywek tylko metki... sprawdz na dole oparcia.
Wihajster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 a zdarzało sie że montowali poduchy bez naszywki "airbag" ?? ale wtedy nie bylo naszywek tylko metki... sprawdz na dole oparcia. pewnie wyjdzie na moje ze ma a nie wie o tym
michaljg Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2007 poduchy jednak są byłem pewny że w kazdym samochodzie koncernu VW są naszywki
Wihajster Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 poduchy jednak są byłem pewny że w kazdym samochodzie koncernu VW są naszywki heheheh a nie mówiłem ze trzeba słuchac starszych jednak wyszło na moje
marinero Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 napisz jakie kable i do jakiego koloru zlaczek wchodza!! mozesz miec trzy kolory: 1 - do poduszek 2 - do grzanego zydla 3 - do elektrycznej regulacji fotela
schiller Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 ale przeciez juz jest wszystko jasne, wiec po co to ciagnac dalej....
Rekomendowane odpowiedzi