Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Czy te felgi są warte założenia di Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bardzo podobają się mi felgo model chyba RS4 (chodzi mi o te z cienkimi ramionami). Oryginalne na allero chodzą po ok 2200 zł. Ja znalazlem alternatywę tzn:

http://moto.allegro.pl/item899062950_felgi_17_5x112_audi_wulmarex_biale_blota.html

Czy warto inwestować w takie felgi? Czy ktoś z Was jeździ a moze jeździł na takich kołach- chodzi mi o ich wytrzymałość? A co myślicie o tej gwarancji na nie? Pozdrawiam

Opublikowano

W rozmiarze 17 cali spokojnie można znaleź ori w takiej cenie jak tutaj :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Szukam i naprawde ciężko trafic. Nawet próbowałem na sztuki jednakże co felga to bardziej zniszczona. Chyba że masz jakieś dojscie do felg tego typu w dobrej cenie?

Opublikowano

ja kupiłem 5 szt. ori z oponami za 1100zl :kox: więc szukaj szukaj :wink4:

Opublikowano

Swego czasu dość długo wisiały takie felgi za 1200zł ale może ktoś kupił. Proszę bardzo z oponami letnimi już http://moto.allegro.pl/item921217851_alufelgi_z_oponami_letnimi_do_audi_a4_a6_a8_skoda.html

ja bym miał wątpliwości czy to jest ori felga, brak zdjęć potwierdzających oryginalność felg, mało inf. na temat rozmiarów tych felg np.ET itd., no i chyba jest to wzór RS4 a te były najmniejsze w rozmiarze 18", chyba że są to sline, ale one delikatnie różniły się od tych podanych w aukcji! Proszę mnie poprawić jak sie mylę :cool1:

Opublikowano

Podałem przykładową aukcje że można kupić w atrakcyjnej cenie. Już kupujący ma za zadanie sprawdzić czy są ori felgi. Wystarczy poszukać trochę a jest tego pełno :gwizdanie:

Opublikowano

ja bym miał wątpliwości czy to jest ori felga, brak zdjęć potwierdzających oryginalność felg, mało inf. na temat rozmiarów tych felg np.ET itd., no i chyba jest to wzór RS4 a te były najmniejsze w rozmiarze 18", chyba że są to sline, ale one delikatnie różniły się od tych podanych w aukcji! Proszę mnie poprawić jak sie mylę :cool1

Telefon do sprzedawcy z prośbą o wysłanie zdjęć i wszystko jasne :wink4: Co do tych replik to różnica w cenie jest tak mała że lepiej poszukać ori używek.

Opublikowano

Ze swojego doświadczenia napisze tak, śmigam na takich replikach RS4 już 2 sezony i trochę,felgi kupiłem z drugiej ręki, wcześniej przejeździły ponad sezon na A6, zdążyłem juz skończyć opony i na wiosnę musze zakupić nowe, ale felgi prościutkie, nic się z nimi nie dzieje, wyglądają jak nowe. Na felgach przejeździłem kilka razy całą Polskę na trasie południe-północ, zagranice no i oczywiście codzienna jazda po swojej kochanej mieścinie. Dodam, że na felgach mam wybite produkcje niemiecką, a nie made in China :gwizdanie:

Ja ze swojego zakupu jestem zadowolony, ale wiadomo ori to ori więc nic nie będę doradzał bo wybór i tak należy do Ciebie :)

Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za info kolego Kriss. No muszę to raz jeszcze przemyśleć bo czy jest sens rezygnowania z oryginalnych felg 16' na rzecz felg ,,ala" RS 4 17'? Chyba poczekam do wiosny i założe swoje 16'. Pojeżdze troche- moze jeszcze sie mi spodobają i je zostawie. W końcu oryginal to oryginal.